Bayern Münih Mario Götze'yi transfer etti

Yılın ilk transfer bombasını Alman devi Bayern Münih patlattı. Bavyera ekibi, Dortmund'un süper yıldızı Götze'yi transfer etti. Almanya’da yılın transferi resmiyet kazandı! Mario Götze, Borussia Dortmund’tan Bayern Münih’e 37 milyon euro karşılığında sezon sonu için geçerli olmasi itibariyle transfer oldu.

Borussia Dortmund’dan yapılan açıklamada, futbolcu ve menajeri Volker Struth’un, sözleşmedeki serbest kalma maddesinden yararlanarak 1 Temmuz 2013 tarihinden sonra genç oyuncunun Bayern Münih’e transfer olmak istediğini bildirdiği belirtilerek "Taraftarımızdan Mario Götze’ye sezon sonuna kadar diğer oyunculara oldugu gibi destek olmalarını istiyoruz" denildi.

20 yaşındaki Götze, Bundesliga’da oynadığı 83 karşılaşmada 22 gol kaydetti. Sarı-siyahlı takım ile 2011 ve 2012 yıllarında şampiyonluk ve 2012 yılında Almanya Kupası’nı kazanan Götze’nin, bu sezon Borussia Dortmund’un Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselmesinde önemli payı bulunuyor.

Bayern Münih, Mario Götze’nin transferini doğruladı


Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, Borussia Dortmund’da forma giyen Mario Götze’yi transfer ettiğini duyurdu.

Bayern Münih’in internet sitesinden yapılan açıklamada, Alman milli oyuncu Götze’nin 1 Temmuz 2013 tarihinden itibaren Bavyera kulübü için oynaması yönünde anlaşma sağlandığı bildirildi.

Açıklamada, Bayern Münih’in Götze’nin sözleşmesinde yer alan serbest kalma şartlarını yerine getirmeye hazır olduğu belirtilerek, kulübün bu transferi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’un yarın Real Madrid ile oynayacağı maçın ardından sarı-siyahlı kulübe bildirmek istediği kaydedildi.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm