Alper Potuk Valencia'nın transfer gündeminde

Eskişehirspor'un 6.5 milyon euroluk bonservis bedeli belirlediği Alper Potuk için Valencia da devreye girdi. Eskişehirspor forması altında gösterdiği başarılı performans ile transfer döneminin aranılan isimlerinden biri haline gelen Alper Potuk için Galatasaray ve Trabzonspor nabız yoklamaya devam ediyor.

Sporx'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın 4 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkarttığı Alper Potuk için Eskişehirspor Kulübü 6.5 milyon euroluk bonservis bedeli belirmiş ve 'sezon sonunda görüşelim' diyerek transfer kapısını açık bırakmıştı.

Alper Potuk'un transferi için Eskişehirspor'dan cevap bekleyen Galatasaray'ı en çok korkutan gelişme ise milli futbolcu için İspanya La Liga takımlarının devreye girmiş olması. Sevilla'nın bir süredir yakından ilgilendiği Alper Potuk'u izlemeye alan son kulüp ise Valencia oldu.


VALENCIA'DA PAROLA; 'EKONOMİK TRANSFER'

Sezon sonunda takımda bulunan Tino Costa, Ever Banega, Jonas Goncalves, Sofiane Feghouli ve Roberto Soldado gibi önemli isimleri elden çıkartarak ekonomik anlamda biraz da olsa rahatlamak isteyen Valencia, daha ekonomik transferler yaparak kadrosunu takviye etmek istiyor. Alper Potuk için araştırmalara başlayan Valencia, şu ana kadar Eskişehirspor Kulübü'ne resmi bir teklif yapmadı ve transfer süreci şu anda sadece menajerler kanalıyla işlenmeye başladı.

Alper Potuk için 6.5 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirleyen Valencia, bu rakamın da peşin olarak ödenmesini talep ediyor. Transfer önceliğini 'bu rakamı peşin' ödeyen kulübe verecek olan Eskişehirspor, yurt dışı transferi konusunda ise son sözü Alper Potuk'a bırakacak.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm