Aston Villalı Darren Bent Galatasaray'a geliyor

The Sun, Galatasaray'ın yaz aylarında Aston Villa forması giyen Darren Bent'i transfer edeceğini iddia etti. Devre arası transfer döneminde Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferleriyle Avrupa'da ses getiren Galatasaray için İngiltere'den sürpriz iddia daha geldi.

İngiliz tabloid gazetelerinden ''The Sun''ın haberinde Aston Villa'da aradığını bulamayan Darren Bent'in sezon sonunda Galatasaray'a transfer olabileceği öne sürüldü.

Bent, Premier Lig'de 27 maç sonunda 24 puanla 18. sırada bulunan Aston Villa'da teknik direktör Lambert tarafından da fazla forma şansı verilmeyen Bent, Benteke ve Weimann'ın yokluğunda forma giyebiliyor. Oynamadığı için ayrılmaya sıcak baktığı belirtilen 29 yaşındaki golcü oyuncu için Aston Villa'nın yaklaşık 10 milyon sterlinlik bir bonservis isteyeceği iddia edildi. Ekonomik açıdan sıkıntılı günler geçiren kulüp yönetimi de Bent başta olmak üzere Stephen Ireland, Richard Dunne ve Shay Given gibi takımda çok kazanan isimleri elden çıkarmayı düşünüyor.

Bu sezon 12 lig maçında 2 gol atabilen İngiliz oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2015 yılında sona eriyor. Tecrübeli forvet Darren Ashley Bent 2007 yılında Charlton'dan Tottenham'a 16.5 milyon sterlin bonservis bedeli ile transfer olurken bu rakam Tottenham kulüp tarihine de geçmişti.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm