Xavi hiçbir yere gitmiyor

Bir süredir Katalan devi Barcelona'nın yıldızı Xavi'nin yaptığı transferlerle dikkat çeken Paris Saint Germain'e transfer olacağı iddia ediliyordu. Ancak İspanyol yıldızın menajeri bu dedikoduları yalanladı.

Özellikle İspanyol gazetelerinde çıkan haberlere göre Fransız ekibi PSG'nin en büyük hedefinin Xavi'yi transfer etmek olduğu ve bunun için Barcelona'ya ciddi bir teklif sundukları iddia edilmişti. Basında yer alan haberlere göre Ancelotti yönetimindeki PSG, 32 yaşındaki Xavi için 80 milyon euroyu gözden çıkardı.

Bu haberlere yanıt Xavi'nin menajerinden geldi. RMC Sport'a konuşan Ivan Corretja, ''Xavi'nin 2014'e kadar sözleşmesi var ve Nou Camp'tan ayrılmaya hiç niyeti yok.'' diyerek haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Barcelona'nın da Xavi'den vazgeçmeyeceğini vurgulayan Corretja, o yüzden çıkan dedikoduların gerçekleşmesine imkan dahi vermediğini dile getirdi.

İlk kez 1998 yılında Katalan ekibiyle La Liga'da boy gösteren Xavi bu sezon çeşitli sakatlıklar yaşasa da, 30 maçta sahadaki yerini aldı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm