Andre Villas-Boas Chelsea'den kovuldu

Villas-Boas kovuldu.. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, takımın art arda aldığı kötü sonuçlardan sonra Portekizli teknik direktör Andre Villas-Boas'ın görevine son verdi.

2010-11 sezonunda Porto'yu çalıştıran Villas-Boas, UEFA Avrupa Ligi'nde ve Portekiz Liginde takımına şampiyonluk yaşatmıştı.

34 yaşındaki teknik direktör, Carlo Ancelotti'nin ayrılmasının ardından 22 Haziran 2011 tarihinde Chelsea'yle 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Chelsea kulübünden bugün yapılan açıklamada Andre Villas-Boas'ın görevine son verildiği belirtilirken, "Portekizli teknik adam ile yollarımızı bu kadar erken ayırmak istemezdik. Ama malesef takımın performansı ve aldığı sonuçlar yeterli değildi. Gelecek için umut olmaması nedeniyle de bu kararı almak zorunda kaldık. Hala ligde ilk dört sırada yer alma şansımız bulunuyor. Ayrıca Federasyonu Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde de yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonra hedefimiz sezonu en iyi şekilde noktalamak olacak. Sezon sonuna kadarki geçiş sürecinde takımın menajerliğini Roberto Di Matteo yapacak" ifadesi kullanıldı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm