Tottenham Hotspur Eden Hazard'ı bağladı

Devler istedi ama o.. Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Chelsea gibi takımların transfer etmek istediği Belçikalı yıldız Eden Hazard için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Fransa Ligi ekiplerinden Lille'in yıldız futbolcusu Eden Hazard'ı transfer etmek isteyen Tottenham'ın, genç oyuncuyu ikna ettiği iddia edildi. Fransa basınında çıkan haberlere göre; önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma olasılığı yüksek olan Tottenham, sezon sonunda yıldız futbolcuyu kadrosuna katacak. Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Arsenal ve Chelsea gibi büyük takımların transfer listesinde bulunan Belçikalı oyuncunun Tottenham'dan düşünmek için süre istediği ve bu süre sonunda seçimini Tottenham'dan yana kullandığı iddia edildi.

İngiliz kulübünün Eden Hazard transferi için oyuncunun Lille ile olan sözleşmesindeki "40 milyon euro'ya serbest kalır" maddesini kullanacağı belirtilirken Tottenham'ın son günlerdeki ısrarcı tavrı Hazard'ın ikna olmasındaki en önemli etken olarak gösteriliyor.

PSG'Yİ REDDETMİŞTİ
Uzun süredir birçok dünya devinin transfer listesinde yer alan Belçikalı 21 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz günlerde bir başka Fransız kulübü PSG'den teklif aldığını açıklamıştı.

Başarılı futbolcu ara transfer döneminde PSG'nin kendisine transfer teklifi yaptığını ancak artık Fransa dışında futbol oynamak istediğini söyleyerek reddettiğini ifade etmişti.

WENGER RESMEN AÇIKLAMIŞTI
Lille'in başarılı futbolcusu Eden Hazard için Ocak ayında transfer girişiminde bulunan bir başka ekip ise Arsenal'di. İngiliz kulübün menajeri Arsene Wenger, Hazard'ı transfer etmek istediklerini ancak bonservis bedelinin oldukça pahalı olduğunu ifade etmişti. Başarılı teknik adam Hazard için, "Yaratıcı, rakibini çok rahat geçiyor. Oyun görüşü muazzam ve son paslarda oldukça başarılı. Bu özellikler de onu oldukça özel bir oyuncu yapıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm