Galatasaray'da geleceğin Hagisi Okan Derici

Fatih Terim, geleceğin 10 numarasını buldu.. Florya Metin Oktay Tesisleri'nin anahtarını teslim ettiği günden bu yana altyapıda yer alan genç futbolculara verdiği önemle dikkat çeken Fatih Terim'in yeni gözdesi Okan Derici ile de yakından ilgilenmeye başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ne adım attığı günden bu yana altyapıdaki futbolcular ile yakından ilgilenen Fatih Terim, Mertan Caner Öztürk ve İsmail Berk Ünsal'ın ardından Okan Derici'yi de göz hapsine aldı. A2 Takım'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Okan ile yakından ilgilenen Terim, altyapı koordinatörü Müfit Erkasap'a da genç futbolcu konusunda kesin bir talimat verdi.

SEMİH KAYA VE EMRE ÖRNEKLERİ VAR
Okan Derici'ye özel antrenman programı uygulanmasını isteyen Terim, A Takım'ın yeni sezon öncesi yapacağı kamp çalışmalarının kadrosuna da genç futbolcuyu dahil edecek.

A2 Takım maçlarını yakından takip eden ve altyapı hocalarıyla da sık sık bir araya gelerek genç futbolcuların durumları hakkında bilgi alan Terim, "Altyapı, yeniden yaratmak istediğimiz Galatasaray için büyük bir önem taşıyor. Sezon başından bu yana zaman zaman genç futbolculara fırsat verdik, vermeye de devam edeceğiz. Semih Kaya ve Emre Çolak bizlerin yaratmak istediği düzenin önemli bir parçası. Bu iki futbolcu da, altyapı futbolcuları için nefer oluyor. Okan Derici ise yeteneklerine fazlasıyla güvendiğimiz bir isim. Galatasaray olarak, kendisinden uzun yıllar farklı pozisyonlar faydalanacağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın A2 takımının en yetenekli futbolcularından olan genç yıldız Okan Derici, TFF A2 Ligi'nde Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde yer alarak 2. olan sarı-kırmızılı takımın Final Grubu'na katılmaya hak kazanmasında büyük rol oynadı.

AYDA 8 BİN EURO ALIYOR
Sezon başında 150 bin euro transfer ücretiyle kadroya katılan ve aylık 8 bin euro alan Okan, Adana Demirspor maçında oyuna girerek ilk kez sarı-kırmızılı formayı terletmişti. 1993 doğumlu Okan ağabeylerinin kendisine yardımcı olduğunu söylerken, alışma sürecini atlattığını dile getirdi. Yeni Mesut Özil olarak lanse edilen genç isim sezon başında Türkiye'ye tatile gelmiş, sonrasında ise bir anda Galatasaray'a transfer olmuştu. Menajeri aracılığıyla teklif alan Okan, birçok takım arasından sarı-kırmızılı takımı seçerek Fatih Terim etkisini dikkat çekmişti.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm