Mehmet Topal Valencia'dan ayrılıyor

İspanya'da Valencia forması giyen temsilcimiz Mehmet Topal'ın, siyah beyazlılardan ayrılmaya karar verdiği öne sürüldü. Valencia basınındaki iddiaya göre, Topal yaz aylarında yuvadan uçmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçında Stoke City'e attığı muhteşem golle Valencia'ya galibiyeti getiren Mehmet Topal'la ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Valencia basınından Valenciaplaza, milli oyuncunun Yarasalardan ayrılmak istediğini öne sürdü.

Yerel basındaki iddiaya göre; Valencia'da gösterdiği performansa rağmen yeterince süre alamadığını düşünen Mehmet Topal, sezon sonuna kadar daha büyük roller almaya başlamaması halinde İspanyol ekibinden ayrılmaya karar vermiş durumda. Özellikle büyük maçlarda Emery'nin kendisine güvenmemesi nedeniyle ayrılık fikrine yönelen Topal'ın, şimdiden menajerleri aracılığıyla takım arayışına başladığı ifade edildi.

2010 yazında Galatasaray'dan 5 milyon euroluk bedelle İspanyol ekibine transfer olan 25 yaşındaki oyuncunun, ilk sezonunda beklentileri fazlasıyla karşılayarak takımın bir numaralı defansif orta sahası olduğu belirtilen haberde; Topal'ın ikinci yılında sadece 12 maçta ilk 11'de görev yapması nedeniyle hayal kırıklığına uğradığına dikkat çekildi.

Valencia'nın bu sezon oynadığı 37 resmi maçın sadece 18'inde görev yapan milli oyuncunun, Barcelona, Real Madrid ve Chelsea gibi orta sahada fizik güce ihtiyaç duyulan maçlarda tercih edilmemesi nedeniyle ayrılma fikrine kapıldığı ifade edildi. Topal'ın soyunma odasında bir problemi olmadığı, ilk günkü gibi çalışmalarına devam ettiği belirtilirken; yıldız oyuncunun Galatasaray'dan Avrupa'da başarılı olmak için ayrıldığına dikkat çekilerek daha büyük roller almaması durumunda hedeflerine başka bir takım formasıyla ulaşmayı deneyeceği yazıldı.

MEHMET TOPAL HANGİ KULÜPLERİN TRANSFER LİSTESİNDE
İspanyol devinden ayrılma fikrini kafasına koyduğu öne sürülen Mehmet Topal'ın adı daha önce Avrupa futbolunun devleriyle anılmıştı.

Avrupa basınında sıkça yer bulan Mehmet Topal'a devlerin ilgi gösterdiğini Valencia başkanı Manuel Llorente de söylemişti. Llorente İtalyan devi İnter'in Topal için teklifte bulunduğunu dile getirmiş, ancak bu teklifi kabul etmediklerini söylemişti.

İngiliz basınında da milli oyuncunun adı ülkenin dev takımları ile anılmıştı. Chelsea'nin Topal'ı kadrosuna katmak istediğini öne süren Ada basını, Manchester City'nin de 25 yaşındaki oyuncunun performansını yakından takip ettiğini iddia etmişti.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm