Theofanis Gekas Samsunspor'da

Yunan golcü Gekas, Samsunspor'da... Samsunspor Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Yunan forvet Theofanis Gekas'la prensip anlaşmasına vardı. Gekas'ın bir kaç gün içinde Samsun'a gelerek sözleşme imzalayacağı belirtildi. Bu arada Kırmızı-Beyazlılar Ankaragücü'nden Tonia Tisdell'i de renklerine bağladı. Tisdell bugün Samsun'a gelerek sağlık kontrolünden geçti.

Ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile berabere kalan Samsunspor kaçan 2 puana üzülüyor. Teknik direktör Vladimir Petkoviç, iyi mücadele ettiklerini ve rakibe net bir gol şansı vermediklerini söyleyerek, "Yediğimiz golü de kendimiz attık. Takım olarak disiplinli oynadık. Oyunumuz açısından bir gelişme kaydediyoruz. Biraz daha fazla kaliteli oynarsak bundan sonraki maçlarda daha iyi direnebileceğimizi, daha iyi sonuçlar alabileceğimizi gördük" dedi.

TONİA TİSDELL SAMSUN'DA
Öte yandan transfer çalışmalarına da ara vermeden devam eden Samsunspor, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan'dan sonra Ankaragücü'den Tonia Tisdell'i de renklerine bağladı. Liberyalı orta saha oyuncusunu Samsun'a getiren Kırmızı-Beyazlılar bugün sağlık kontrolünden geçirdi. Murat Ceylan ve Tisdell'in teknik heyetin görev vermesi halinde hafta sonu Galatasaray'a karşı forma giyeceği belirtildi.

GEKAS HAREKATI
Ayrıca Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Yunanlı forvet Theofanis Gekas'la da prensip anlaşmasına vardı. Bu futbolcunun bir kaç gün içinde Samsun'a gelip imza atması bekleniyor. Genel Koordinatör Adnan Sezgin'in Gekas'la ilgili son pürüzleri gidermeye çalıştığı öğrenildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm