Partizan 17'lik Lazar Markovic'in peşindeki Liverpool'u püskürttü

Partizan'dan 17'lik yıldızı Lazar Markoviç için Liverpool'u şaşkına çeviren transfer ücreti... Kadrosuna bir hücum oyuncusu katmak isteyen Liverpool, Partizan'ın 17 yaşındaki yıldız adayı Lazar Markovic için teklifte bulundu. Ancak Partizan'ın cevabı Liverpool'u geri püskürttü...

Andy Carrol'dan beklediği performansı alamayan ve Luis Suarez'in cezasıyla sarsılan Liverpool, Ocak ayında kadrosuna bir hücum oyuncusu katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Liverpool, kime el atsa kötü bir haber geliyor. Son olarak Partizan forması giyen Sırp yıldız adayı Lazar Markovic'i transfer etmek için girişimde bulunan Liverpool, Partizan'ın talebi karşısında şoka girdi.

İngiliz basınına göre; 17 yaşındaki oyuncu için ciddi girişimlerde bulunan Liverpool, Partizan'ın genç yıldız adayı için 17 milyon euro talep etmesiyle şaşkınlığa uğradı.

King lakaplı menajer Kenny Dalglish'in çok istediği ifade edilen Markovic için istenen parayı çok bulan İngiliz devi, bu transferden vazgeçmek zorunda kaldı. Diğer taraftan bir başka İngiliz devi Chelsea'nin de Markovic'i yakından takip ettiği belirtildi.

Partizan alt yapısından yetişen Markovic, Sırp Ligi'nde 15 maçta 6 gol atıp, 3 asist ile oynamıştı. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 2'şer maça çıkan 17 yaşındaki oyuncu, dünya futbolunun en yetenekli genç oyuncuları arasında gösteriyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm