Moussa Sow 13 Miyon Euro'ya Fenerbahçe'de

Fenerbahçe istediği transferi yaptı ve Lille ile anlaşmaya vardı... Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli Sow için Lille kulübü ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Fenerbahçe, golcü futbolcu Sow için Lille kulübü ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Lille Kulübü’nün satmamak için haftalarca direndiği Moussa Sow’un işini bitirmeyi başardı. Bu sezon gösterdiği başarılı performansla Avrupa’nın birçok önemli kulübünün transfer listesine giren Senegalli futbolcu, bundan böyle sarı lacivertli formayı giyecek.

"LILLE İLE ANLAŞTIK"
Senegalli golcü Sow'un transfer edilebilmesi için yoğun çaba harcanırken, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli Sow için mikro blog sitesi twitter üzerinden takipçileriyle transfer görüşmelerini paylaşmaya devam ediyor.

Dün gece "Lille ile anlaştık, Sow'un isteyeceği rakamı bekliyoruz" diyen Temelli bugün ise bir taraftarın yönelttiği, "Başkan'ım sadece bir sorum var Fenerbahçe ile Lille arasındaki bütün pürüzler giderildi mi? Her şey Moussa Sow'a mı kaldı? şeklinde sorusunu, "Evet" diyerek cevapladı.

Sow'un Fenerbahçe için yeterli olduğunu da açıklayan Temelli'nin sözlerinin ardından Fenerbahçe ile Sow arasında yaşanacak olan temaslar merakla beklenmeye başlandı.

Fransız medyası transferin detaylarını duyurdu

Fransız medyası Nolan Roux'u kadrosuna katan Lille'in Sow konusunda Fenerbahçe ile anlaştığını duyurdu.

Haberde Fenerbahçe ve Lille'in anlaştığı belirtilirken, transferin detaylarına da yer verildi.

Buna göre; Fenerbahçe, Lille'e 10 milyon Euro'su nakit olmak üzere 13 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca Sow'un başka bir takıma transfer olması durumunda Fenerbahçe, Lille'e transferin %20'sini ödeyecek.

Sow ile yapılacak sözleşmenin süresi ise 4.5 yıl... Sow'un yıllık alacağı miktar ise 3.2 milyon Euro.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm