Galatasaray Nordin Ambarat transferinden vazgeçmiyor

Galatasaray'dan Nordin Amrabat için yeni teklif... Galatasaray'ın sol kanat için transfer çalışmaları devam ediyor. Shaqiri konusunda transfer görüşmeleri devam ederken, Fatih Terim'in en çok istediği oyunculardan bir tanesi olan Faslı futbolcu Nordin Ambrabat, konusunda beklenen gelişme oldu, sarı kırmızılı kulüp renkdaşı Kayserispor'la bir kez daha temasa geçti.

KAYSERİSPOR'UN FİKRİ DEĞİŞMEDİ
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak'la Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma arasında yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkmadı.

Ambrabat'ın transferi konusunda Galatasaray'ın talebini yinelemesine karşın, Hurma ve Kayserispor yönetiminin fikrinin değişmediği öğrenildi.

AMRABAT'IN KESİN TALEBİ, AYRILMAK
Faslı Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'na hazırlanan Nordin Ambarabat ise Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, son yaşananlardan sonra Kayserispor'dan ayrılmak istediğini söyledi. Galatasaray'a transfer olasılığının sürüp sürmediği konusunda yorum yapmak istemeyen başarılı orta saha oynucusu, "Karşılaştığım davranışlar hiç de iyi değildi. Kayserispor'dan ayrılmak istiyorum; ama gideceğim takım hangisi olur, bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Ambrabat, Afrika Uluslar Kupası'nın ardından Katar ya da ülkesi Fas'tan gelebilecek teklifleri de değerlendirecek. Bu arada Fas Futbol Federasyon'u yetkilileri ve FAS devlet yetkilileri de oyuncuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Fas Kralı VI Muhammed'in de danışmanları aracılııyla milli futbolcunun durumundan haberdar olduğu ve danışmanlarına gerekirse bonservisini ödeyip, Fas Ligi'ne gelmesini sağlayın, şeklinde talimat verdiği bildirildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm