Hıncal Uluç: Fenerbahçe'nin Süper Kupa'sı var mı?

Her yazdığı yazıyla gündem yaratan Hıncal Uluç Fenerbahçe taraftarlarını çok kızdıracak bir yazı kaleme aldı..

'Her şeye rağmen Galatasaray'dan 3 katı büyüğüz' diyen Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir'e cevap veren Hıncal Uluç, 'Futbolda kupa mı önemli, para mı?' dedi ve yeni bir tartışma konusunun fitilini ateşlemiş oldu.

Hıncal Uluç'un Fotomaç'taki söyleşisinde Fenerbahçe ile ilgili sözleri

Kupa mı para mı önemli?
Süper Kupa'ya denk bir kupa var mı Fenerbahçe'nin müzesinde! Nihat Özdemir kafası, Ali Koç kafası Galatasaray'da takılı kalmış

FENERBAHÇE KUPANIN YANINDAN DAHİ GEÇEMEDİ
* Fenerbahçe Divan Kurulu'nda Galatasaray'ı kıskançlıkla suçlayan Özdemir, "Her şeye rağmen Galatasaray'dan 3 katı büyüğüz. Bu nedenle bu kadar bağırıyorlar" dedi. Galatasaray'ın böyle bir niyeti olabilir mi?
 Nihat Özdemir Galatasaray'a niye saldırıyor: Çünkü Galatasaray'ın Türk futbol tarihinde hiç kimsenin erişemediği, yanından dahi geçemediği bir başarıya ulaştığını, özellikle kendi dönemlerinde Fenerbahçe için o başarıya ulaşmanın hayal bile edilemeyeceğini biliyor. Bu düzeyde mi tartışacağız Nihat Özdemir ile?
 O parayı koyuyor ortaya ben de kupayı koyuyorum. Göreyim bakalım; Süper Kupa'ya denk bir kupa var mı Fenerbahçe müzesinde!..
 Hangisi daha kıymetli? Futbolda para mı kıymetli, kupa mı kıymetli?
 Hele o para ile nelerin yapıldığı tartışılırken günümüzde ya da yapılmadığı!..
 Bunlar iş değil! Hâlâ Nihat Özdemir kafası hâlâ Ali Koç kafası Galatasaray'da takılı kalmış. 2000 yılındaki başarının ezikliğine karşı hâlâ oradalar.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm