Ersan Gülüm 363 gün sonra kadroda

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal, Ersan Gülüm'ü 363 günün ardından 18 kişilik maç kadrosuna dahil etti

Ersan, geçtiğimiz sezon Siyah-beyazlı takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 Ocak tarihinde Trabzonspor'la Fi-yapı İnönü Stadı'nda oynadığı karşılaşmada sakatlanmıştı. Sol diz çarpraz bağları kopan Ersan, 6 ay süren tedavisinin ardından, 5 Temmuz tarihinde yine aynı bölgeden sakatlanarak yeniden 6 ay sürecek bir tedavi sürecine girmişti. Son 1 aydır takımla kademeli olarak antrenmanlara çıkan, geçtiğimiz hafta da Beşiktaş A2 Takımı'nın Manisaspor A2 Takımı ile oynadığı maçta 45 dakika forma giyen genç oyuncu, 20.30'da oynanacak Gaziantepspor maçı öncesi kamp kadrosuna dahil edildi.

Ancak Ersan'ın karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan Portekizli teknik adam, sakatlıkları süren Quaresma ve Hilbert'in yanı sıra Sivok'u da mücadelenin kadrosuna almadı. Ayrıca teknik adam, geçtiğimiz hafta Medical Park Antalyaspor maçı kadrosuna almadığı Holosko'yu maçın kadrosuna dahil etti.

Carvalhal'ın bu kadro tercihi sonrası karmızı kart cezalısı İsmail Köybaşı'nın yokluğunda defans hattının solunda Ekrem'i, sağında ise İbrahim Toroman'ı oynatması bekleniyor. Stoper mevkiinde ise Egemen ve Sidnei'in ilk 11'de maça başlamaları tahmin ediliyor.

Carvalhal'in oynanacak Gaziantepspor maçına şu ilk 11'le çıkması bekleniyor;

Cenk, İbrahim Toraman, Sidnei, Egemen, Ekrem, Ernst, Necip, Veli, Simao, Fernandes ve Almeida.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm