Galatasaray'ın Rosicky transferi de yattı

Rosicky de gelmiyor... Shaqiri transferinde hayal kırıklığı yaşayan ve ardından yönünü Rosicky'ye çeviren Galatasaray'a bir kötü haber de İngiltere'den geldi.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için görüşmeleri sürdürdüğü Arsenal'in başarılı orta saha oyuncusu Tomas Rosicky, takımından ayrılmıyor.

Medyaspor'un haberine göre Çek Oyuncu Rosicky'nin menajeri Pavel Paska, haber ajansı CTK'ya yaptığı açıklamada sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncunun ikinci yarıyı da kulübünde geçireceğini söyledi. Oyuncunun geleceğini görüşmek için Arsene Wenger ile buluşan Paska "Görüşme iyi geçti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk, son kararı da 15 Şubat'ta vereceğiz" diye konuştu. Oyuncuyla görüştüğünü ve isteklerini bildiğini söyleyen Paska, Arsenal'in de oyuncuyu elinde tutmaya niyetli olduğunu ifade etti. Paska, yine de şubat ayı ortasına kadar bekleyeceklerini söyledi.

Galatasaray dışında Fulham, Olympiakos ve Wolfsburg'un da ilgilendiği oyuncunun transferi de böylece olumsuz sona ermiş oldu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm