Galatasaray-Adana Demirspor: 4-1 Cim Bom kupada tam gaz

Süper Lig'de üst üste 8 maçını kazanan Cim Bom, Türkiye Kupası'nda da sürpriz yapmadı. Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Galatasaray, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Adana Demirspor'u Ayhan akman, Engin Baytar ve Sercan Yıldırım'ın golleriyle 4-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Teknik direktör Fatih Terim, yedek ve genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyu sahaya sürdü.

Öte yandan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve antrenör Hasan Şaş, futbola başladıkları takım olan Adana Demirspor'a karşı sarı-kırmızılı takımın teknik ekibinde yer aldılar.

Maça beklenin aksine atak başlayan taraf Adana Demirspor oldu. Mavi Şimşekler, ilk dakikalarda G.Saray kalesinde gol pozisyonları yakalarken, kaleci Ufuk'un başarılı performansı golü engelledi.

İlerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğünü kuran G.Saray, çok geçmeden aradığı golü de buldu. Engin'in başlattığı atakta Sercan'ın soldan çevirdiği topu tamamlayan Ayhan, 16. dakikada G.Saray'ı 1-0 öne geçirdi.

Pes etmeyen Adana temsilcisi özellikle Raşit'le net fırsatlar yakaladı. Ancak 37. dakikada Ayhan'ın vuruşunda direkten dönen top Engin'in önünde kalınca Engin de skoru 2-0 yaptı. 41'de Sercan Yıldırım'ın şık golü de ilk yarının skorunu belirledi: 3-0.

İkinci yarıya da iyi başlayan Adana Demirspor'da özellikle Raşit ve Soner'in geliştirdiği tehlikeli ataklarda Ufuk gole izin vermedi. Sonradan oyuna giren Erçağ da sık sık Ufuk'un kalesini bunalttı. Ancak 67'de bir kez daha sahne alan Sercan Yıldırım, ceza sahasındaki karambol sonrasında farkı 4'e çıkardı. Adana Demirspor'un tek sayısı da 74. dakikada Erçağ'ın kafa golüyle geldi.

Bu sonuçla Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursspor'dan sonra 4. tura yükselen ikinci takım oldu.

GALATASARAY: 4 - ADANA DEMİRSPOR: 1

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Mustafa İlker Coşkun, Muharrem Yılmaz, Neşet Merdin

GALATASARAY: Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Mertan Caner Öztürk, Engin Baytar (Dk. 70 Okan Derici), Ayhan Akman (Dk. 46 Aydın Yılmaz), Riera (Dk. 82 Berk Yıldız), Sercan Yıldırım
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

ADANA DEMİRSPOR: Şener Özcan, Tunay Acar, Hakan Vural Koçaslan (Dk. 64 Süleyman Varlık), Soner Ergençay, Burak Keskin, Uğurtan Çepni, Lütfi Tanıl Özer (Dk. 46 Halil Cihan Ünal), Burhan Coşkun (Dk. 46 Erçağ Evirgen), Emre Hasan Balcı, İlhan Aydoğdu, Reşit Sevindir
TEKNİK DİREKTÖR: Halil Çolak

GOLLER: Dk. 16 Ayhan Akman, Dk. 37 Engin Baytar, 41 ve 67 Sercan Yıldırım (Galatasaray), Dk. 74 Erçağ Evingen(Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Dk. 19 Lütfi Tanıl Özer, Dk. 32 İlhan Aydoğdu(Adana Demirspor), Dk. 32 Ayhan Akman(Galatasaray)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm