Arsenal-Leeds United: 1-0 (Video) Thierry Henry golle döndü

İşte Henry'nin Leeds United ağlarına bıraktığı gol... Kralın dönüşü muhteşem oldu... Efsane Thierry Henry Arsenal'e golle döndü. Henry bir döndü pir döndü!.. New York Red Bulls'dan 2 aylığına Arsenal'e kiralanan efsanevi golcü Thierry Henry, eski takımı ile çıktğı ilk maçta golünü attı ve Arsenal'i FA Cup 4. turuna taşıdı.

İngiltere FA Cup 3. Turu'nda Arsenal, kendi sahasında Championship temsilcisi Leeds United'ı konuk etti.

Emirates Stadı'ndaki müsabakada rakibin kilidini açmakta zorlanan Arsenal, 2 aylığına kadrosuna kattığı Thierry Henry'nin 80. dakikada attığı golle rakibini 1-0 yendi ve adını 4. tura yazdırdı.

Thierry Henry nin Leeds'e attığı gol videosuArsenal, kendi evindeki mücadeleye yedek ve genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıktı. Topçuların en golcü oyuncusu Robin Van Persie'nin maç kadrosunda olmadığı müsabakada, Henry ve Walcott da yedekler arasında yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken, Arsene Wenger 68. dakikada Chamberlain ve Chamakh'ın yerine Walcott ve Henry'i oyuna aldı. New York Red Bulls'dan 2 aylığına kiralanan efsanevi golcü Henry, kendisine güvenen Wenger'i mahçup etmedi ve ilk maçında takımını öne geçiren golü attı.

80. dakikada Song'un pası ile ceza sahasında topla buluşan Henry, çapraz pozisyonda çok şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu dakikadan sonra başka gol gelmeyince Arsenal efsanevi oyuncusunun golüyle adın 4. tura yazdırmış oldu.

Leeds United'ı tek golle geçen Arsenal, FA Cup 4. turunda ise Aston Villa'yı konuk edecek.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm