Keisuke Honda Paris Saint-Germain yolunda

Japonya Milli takımı Teknik Direktörü Alberto Zaccheroni, CSKA Moskova forması giyen Keisuke Honda'nın Paris Saint-Germain'e transfer olmasının oyuncuya faydalı olacağını düşünüyor.

Japonya Teknik Direktörü Alberto Zaccheroni, CSKA Moskova forması giyen yıldız oyuncu Keisuke Honda'nın Paris Saint-Germain'e gitmesi halinde doğru bir karar vermiş olacağını belirtti.

Bu sezon Katarlı sahiplerinin de katkısıyla yeni bir yapılanmaya giden Ligue 1 ekibi, teknik direktörlük için Carlo Ancelotti'yle anlaşmak üzere.

Zaccheroni, milli yıldızın PSG'ye transfer olmasının kariyeri için önemli olabileceğini vurgularken, France Football'a yaptığı açıklamada "Paris Saint-Germain'e transfer olursa, Honda yeni bir seviyeye çıkacaktır. Carlo Ancelotti'yi hayal kırıklığına uğratmayacağına eminim." şeklinde konuştu.

Keisuke Honda paris saint germain transferAlberto Zaccheroni, 2009 yılında CSKA Moskova'ya transfer olan Keisuke Honda'nın üstün yetenekli bir oyuncu olduğunu ve şutlarının da çok etkili olduğunu dile getirdi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm