Mehmet Topal değer kaybetti

Ünlü menajer Batur Altıparmak, futbolcusu Galatasaraylı Mehmet Topal'a, bonservisi için eskisi kadar yüksek bir teklif gelmeyeceğini belirtti.

Best FM'den Özkan Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Futbol Vadisi'ne konuşan lisanslı futbolcu menajeri Batur Altıparmak, Mehmet Topal, Caner Erkin ve İsmail Köybaşı hakkında önemli açıklamalara bulundu.

Batur Altıparmak Mehmet Topal’ın Newcastle United tarafından istendiği yönündeki haberlere açıklık getirdi.

“MEHMET TOPAL’ı TAKIP EDİYORLAR”
Altıparmak, şu an Mehmet Topal için gelen bir teklifin olmadığını, bazı kulüplerin takibinde olduğunu ama bu takiplerin sonucunda ne olacağını henüz bilmediklerini söyledi.

“MEHMET’E ŞU AN YÜKSEK TEKLİF GELMEZ”
2008 Avrupa Şampiyonası sonrasında Mehmet Topal’a çok yüksek bir teklif geldiğini belirten Altıparmak, o zaman Galatasaray’ın oyuncusunu satmak istemediğini, buna saygı duymak gerektiğini söyledi.

Avrupa Şampiyonası sonrası gelen tekliflerin her zaman daha yüksek olacağını söyleyen ünlü menajer, “Sonuçta Avrupa arenasında kendini gösteriyorsun. Bu arenada da başarılı olduğu zaman futbolcu, teklif ona göre yükseliyor. Tabi ki dünya kupasına katılmış olsaydık, Mehmet de oynamış olsaydı teklifler gelirdi. Fakat gelecek olan tekliflerin yüksek olacağını sanmıyorum. Bunun değerlendirmesi de Galatasaray kulübüne aittir” dedi.

”CANER ERKİN İÇİN BEKLEMEDEYİZ”
Galatasaray’ın Caner Erkin’in bonservisini alması konusunda olumlu veya olumsuz bir gelişme olmadığını belirten Altıparmak “Şu an beklemedeyiz. Fenerbahçe veya Beşiktaş’tan da herhangi bir teklif gelmiş değil” dedi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm