Fulham-Wolfsburg: 2-1 (Video-Maç Özeti)

İlk raund Fulham'ın.. Juventus'u unutulmaz bir maç sonrasında kupanın dışına iterek sükse yapan Fulham, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında konuk ettiği Wolfsburg'u ikinci yarıdaki gollerle devirdi; "Kurtlar" ise son anlarda bulduğu golle rövanşa umutlu gitti: 2-1

FULHAM: 2 - WOLFSBURG: 1

Stat: Craven Cottage
Hakem: Damir Skomina (Slovenya)

Fulham: Schwarzer, Davies, Hughes, Hangeland, Konchesky, Duff, Murphy (87' Baird), Etuhu, Dempsey, Gera, Zamora

Wolfsburg: Benaglio, Pekarik (74' Martins), Madlung, Barzagli, Schafer, Riether, Josue, Gentner (84' Dejagah), Misimovic, Dzeko, Grafite

Goller: Dk. 59 Zamora, Dk. 63 Duff (Fulham), Dk. 89 (Madlung)
Sarı kartlar: Dk. 39 Zamora (Fulham), Dk. 72 Madlung (Wolfsburg)

Juventus'u unutulmaz bir maç sonrasında kupanın dışına iterek sükse yapan Fulham, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında, Rubin Kazan'ı zor da olsa eleyen Wolfsburg'u Craven Cottage'da konuk etti.

İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen mücadelede, ev sahibi ekip rakip kaleyi 6 kez yokladı. 2 atağı autla neticelenen İngiliz temsilcisi, 4 kez kaleyi tutturmasına rağmen kaleci Benaglio'yu geçemedi.

Konuk Alman ekibi ise hızlı başladığı maçta 4 kere rakip kalede gol ararken, bunlardan sadece 1 tanesinde çerçeveyi tutturunca, ekipler soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen Fulham, 59. dakikada Gera'nın hazırladığı pozisyon sonrasında Zamora'nın attığı şık golle skor tabelasını değiştirdi ve Wolfsburg karşısında öne geçti.

1-0'ı yakalayan Londra ekibi 2. golü bulmakta gecikmedi. Dakikalar 63'ü gösterdiğinde atağa katılan Konchesky'nin ortasında topu kontrol eden Zamora, pasını Duff'a çıkardı, tecrübeli İrlandalı da kaleci Benaglio'yu ikinci defa avladı.

Fulham, etkili hücum hattına sahip rakibinin ataklarına 89. dakikaya kadar dayandı. Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşu sonrasında, Misimovic'in ortasına kafayı vuran Madlung kiritk bir gole imzasını attı.

Kalan dakikalarda skor değişmeyince; Fulham rakibini 2-1 mağlup etti.

Bu maçın rövanşı 8 Nisan Perşembe Günü Wolfsburg'un sahası VfL Wolfsburg Arena'da yapılacak ve yarı finale yükselecek ekip belli olacak.

MAÇ ÖZETİ BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm