Bursaspor-Antalyaspor: 2-1 (Video-Maç Özeti)

Turkcell üper Lig'in lideri Bursaspor, şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyor. Sahasında Antalyaspor ile karşılaşan yeşil beyazlılar, yenik duruma düştükleri maçı çevirmeyi başardı ve 2-1'lik galibiyetle liderliğini sürdürdü.

Taraftarının büyük coşkusuyla maça başlayan Bursaspor, ilk dakikalarda bir gol bularak rahatlamak hedefindeydi. Ama Antalya'nın hareketli ismi tita, yeşil beyazlıların hiç beklemediğ bir anda iki defans oyuncusunu ekarte ederek mükemmel bir orta yaptı. Necati, kendisinden beklenen vuruşlardan birini yaparak Atatürk Stadı'nı şoka uğratan isim oldu. Ancak ev sahibi, bu gole karşılık vermekte gecikmedi. 14. dakikada ceza sahasına giren Sercan, Ohan Ak'la yaptığı mücadele sonrası kendisini yerde bulunca Bülent Yıldırım, penaltı noktasına yürüdü. Atışı kullanan Ivankov, skoru dengeleyen isim oldu. İlk yarının kalan bölümünde Bursaspor, bildiğimiz görüntüsünden uzak olsa da kalesinde de önemli bir pozisyon vermedi ve devre arasına 1-1'lik beraberlikle girildi.

İkinci yarının ilk bölümleri Antalyaspor'un kontrolünde geçti. Ancak kırmızı beyazlılar, rakip kalede etkili bir atağa imza atamadı. 65. dakikadan sonra toparlanan yeşil beyazlılar, ilk olarak sercan ile gole yaklaştı. Bursa taraftarının beklediğ gol ise 78. dakikada geldi. Ozan İpek'in kale sahasına çevirdiği topu iyi takip eden kaptan Ömer, çizgide dokundu ve takımına hayati bir üç puan kazandıran isim oldu.

Zorlu mücadeleden 2-1 galip ayrılan Bursaspor, puanını 61'e yükseltip liderliğini devam ettirdi.

BURSASPOR: 2 - ANTALYASPOR: 1

STAT: Bursa Atatürk
HAKEM: Bülent Yıldırım

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim, Mustafa, Volkan Şen, Hüseyin, Ergic (Dk. 70 Bekir), Ozan İpek, Batalla (Dk. 74 Leo), Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

ANTALYASPOR: Ömer, Erhan Güven, Orhan Ak, Şenol, Jedinak, Ertuğrul Sedat, Ali Zitouni, Tita, Serge (Dk. 72 Veysel), Necati
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

GOLLER: Dk. 7 Necati Ateş, Dk. 15 Dimitar Ivankov (P), Dk. 78 Ömer Erdoğan
SARI KARTLAR: Orhan, Ozan, Ömer, Zitouni, Jedinak, Volkan




Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm