Barcelona-Inter: 1-0 (Video-Maç Özeti)

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu! İnter ve Beyern Münih bu sezon Real Madrid'in stadı Barnebau'da oynanacak olan finalde karşı karşıya gelecek. İnter müthiş bir mücadele gösterdiği maçta Barcelona'ya 1-0 yenilmesine karşın 3-1'lik galibiyetin verdiği avantajla adını finale yazdırdı. İnter rakibi karşısında Motta'nın kırmızı kart görmesi nedeniyle tam 63 dakika 10 kişi oynadı ancak Mourinho'nun öğrencileri sahaya çok iyi bir mücadele koyarak adını finale yazdırmasını bildi.

İnter 3-1'in rövanşında Nou Camp'da Barcelona'ya konuk oldu. Müthiş bir atmosferde oynanan maça Barcelona çok baskılı başlamasına karşın karşı kalede bir türlü istediği pozisyonları bulamadı. İnter Barcelona karşısında alanları çok iyi kapattırken, özelikle Katalan ekibinin ileri uç elamanları istenilen performanslarının çok uzağında göründü. Müsabakada dakikalar 27.'i gösterdiğinde ise İnterli Motta rakibine yaptığı hareketten ötürü kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu dakikadan sonra herşeyin Barcelona lehine olması beklenmesine karşın İnter oyun disiplininden taviz vermez bir anlaşıyla oynamaya devam etti.

İkinci yarıda ise Josep Guardiola yaptığı değişikliklerle oyuna müdahele etti. Barcelona 10 kişi kalan rakibini önünde savunmayı ancak 83. dakikada Gerard Piqué'nin ayağından bulduğu golle geçebildi ve maçta 1-0'lık üstünlük sağladı. Son yedi dakikası ise büyük bir heyecan içerisinde geçen maçta Barcelona'nın çabaları sonuç vermeyince finale çıkan taraf İnter oldu.
İnter finalde Alman ekibi Beyern Münih'le karşı karşıya gelecek.

MOURİNHO SAHAYA GİRDİ!
İnter'in başarılı teknik direktörü Jose Mourinho maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya girdi ve Barcelona tribinlerine el işarati yaptı. Bunun üzerine sinirlenen Barcelona kaleci Valdez Mourinho'nun üzrine yürüdü ancak araya hekem girdi.
MAÇ ÖZETİ BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm