Atletico Madrid-Valencia: 0-0 (Video-Maç Özeti)

İspanyol derbisinde Atletico güldü.. İki ispanyol ekibini karşı karşıya getiren Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmesinde Valencia'yı deplasmanda attığı gol avantajıyla geçen Atletico Madrid, tur atlayan taraf oldu..

ATLETICO MADRID: 0 - VALENCIA: 0

Stat: Vicente Calderon
Hakemler: Florian Meyer, Sönke Glindemann, Holger Henschel

Atletico Madrid: De Gea, Ujfalusi, Dominguez, Juanito, Antonio Lopez, Paulo Assuncao, Reyes (Dk. 46 Jurado), Raul Garcia, Simao, Aguero, Forlan (Dk. 84 Camacho)

Valencia: Cesar, Alexis (Dk. 80 Navarro), Maduro, Fernandes, Jordi Alba, Baraja, Silva, Joaquin (Dk. 70 Vicente), Pablo, Mata (Dk. 70 Zigic), Villa

İki İspanyol ekibini karşı karşıya getiren Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmesinin ikinci maçında Atletico Madrid, deplasmanda 2-2 berabere kaladığı Valenci'yayı konuk etti.

6. dakikada Reyes ile bulduğu bir gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilen, bir topu direkden dönen ve daha etkili pozisyonlar bulan Atletico Madrid, 0-0 sona eren karşılaşmanın ardından deplasmanda attığı gollerin avantajıyla tur atlayan taraf oldu.

Atletico, Benfica'yı eleyen İngiliz ekibi Liverpool ile finale kalma mücadelesi verecek.
Bu arada maçın uzatma anlarında sarı kart gören Madrid ekibinin Arjantinli yıldızı Agüero, cezalı duruma düştüğü için Liverpool ile oynanacak ilk maçta forma giyemeyecek

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm