Abdullah Avcı 1 yıl daha İBB'de

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray'ın gündemine girdiği öne sürülen Abdullah Avcı'yla sözleşme yeniledi. Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar; "Artık bu işleri bıraksınlar. Etik değil. Avcı'yla 1 yıl daha sözleşme yeniledik" dedi..

İstanbul B.Bldspor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, teknik direktör Abdullah Avcı’nın Galatasaray’ın gündemine geldiği iddialarını etik olmadığını belirterek, “Abdullah Avcı’ya zarar veriyorlar. Artık bu işleri bıraksınlar. Etik değil. Avcı’yla 1 yıl daha sözleşme yeniledik. Sanıyorum bu durumdan sonra bu iddialar bir daha gündeme getirilmez” dedi.

"G.SARAY YÖNETİMİ BÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNMEZ"
Dizar şunları kaydetti; Galatasaray Yönetimi’nin Abdullah Avcı’yı gündeme almak şeklinde bir düşüncesi olmadığını düşünüyoruz.

Bu iddia geçen sezon da hoş olmayan bir şekilde gündeme gelmişti. Biz Abdullah Avcı’nın sözleşmesini bir yıl daha uzattık. Farklı gruplar tarafından, farklı amaçlarla gündeme getiriliyor.

"ABDULLAH AVCI ÇOK ZARAR GÖRDÜ"
Yakında Galatasaray’la da maçımız var. Biz, iyi yolda ilerliyoruz, hâl böyleyken bu tarz şeylerin konuşulması etik değil. Her ne amaçla yapıyorlarsa bu işleri bırakacaklar. Sonunda bu iddialardan Abdullah Avcı zarar görüyor. Gittiğimiz statlarda hocamıza bu iddialardan dolayı tepki alıyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm