Trabzonspor Galatasaray maçı notları

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile Galatasaray arasında yapılan karşılaşmaya her iki takımın taraftarları da büyük ilgi gösterdi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan karşılaşmada 20 bine yakın bordo-mavili taraftar, tribünleri doldurarak takımlarını coşkuyla destekledi.

TRABZONCELL'DEN 20 BİN ATKI
Trabzonspor Kulübü'nün iletişim hattı olan TrabzonCell, karsılaşma öncesi bordo-mavili taraftarlara 20 bin adet atkı dağıttı. Taraftarlar, atkılarıyla ve Trabzonspor yazılı pankartlarla tribünden şov yaparak takımlarına destek oldular.

Galatasaray taraftarları da misafir seyirciler tarafında, kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldurdular.

GALATASARAYLI TARAFTARLAR REKOR KIRDI
Son yıllarda Trabzon'a gelen en fazla misafir takım seyircisi bu karşılaşmada oldu. Yaklaşık 1500 kişilik Galatasaray taraftarı kendilerine ayrılan bölümden sarı-kırmızılı takımı coşkuyla destekledi.

ELAZIĞ DEPREMİ'NİN SİMGESİ KEKO ÇİÇEL DE MAÇTA
Elazığ depreminde annesini ve kardeşini kaybeden Keko Çiçek, babası ve amcasıyla birlikte geldiği Trabzon'da karşılaşmayı izledi.
Keko, maçtan önce saha kenarında kısa bir süre Galatasaraylı oyuncuların ısınmasını izledi.

Daha sonra soyunma odasına giden Keko, Arda'nın kadroda yer almaması nedeniyle kaptanlık pazubandını takan Sabri ile birlikte seremoniye çıktı.

Keko'nun sahaya çıkmadan önce soyunma tüneli önünde çok mutlu olduğu gözlenirken, müziğin ritmine ayak uydurarak oynadığı ve sahaya çıkmak için bekleyen diğer çocuklara da yumruk şov yaptırdığı gözlendi.

GALATASARAY'DA 4 EKSİK
Galatasaray'da Trabzonspor karşısında sakatlıkları bulunan 4 oyuncu kadroda yer almadı.

Hafta içinde antrenmanda birbirleriyle çarpışarak sakatlanan Arda Turan ile Mehmet Topal'ın yanı sıra Kewell ile Serkan Kurtuluş kadroda yer almadılar.

Arda'nın yerine Dos Santos, Mehmet Topal'ın yerine ise Mustafa Sarp, ilk 11'de görev yaptı.

Uzun süredir yaşadığı sakatlığın ardından geçen haftaki Ankaragücü maçında sonradan oyuna dahil olarak formasıyla buluşan Milan Baros, teknik direktör Frank Rijkaard tarafından yine yedek soyunduruldu.

KAPTAN ARDA TURAN ARKADAŞLARINA DESTEK VERDİ
Sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan, ancak Trabzon'a gelen kaptan Arda Turan, takım arkadaşlarına destek verdi.

Kulüp başkan yardımcısı Haldun Üstünel ile birlikte protokol tribünü önünden saha kenarına çıkıp yedek kulübesine oturan Arda, takım arkadaşlarını bir süre izleyerek onlara moral verdi.

Daha sonra sarı-kırmızılı oyuncu VIP tribününden Mehmet Topal ile birlikte maçı izledi.

TRABZONSPOR CEPHESİNDE SAKATLARIN DURUMU
Trabzonspor'da, sakatlıkları bulunan Tayfun, Yattara, Ferhat ve Egemen maç kadrosunda yer almadı.

Egemen'in yokluğunda stoperde Song ve Giray ikilisi görev yaparken Ferhat'ın yerine de geçen haftaki Gaziantepspor maçında kadroya alınmayan Hırvat oyuncu Cale oynadı.

UMUT BULUT'A TRABZONSPOR TARAFTARINDAN ÖDÜL
TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında taraftarların gönderdiği SMS'lerin sonucunda Şubat ayının en iyi futbolcusu seçilen Umut Bulut, ödülünü maç öncesi protokol tribünü önünde kulüp başkanı Sadri Şener'in elinden aldı.

Umut Bulut duygularını şöyle dile getirdi: "Taraftarlar tarafından böyle anlamlı bir ödüle layık görülmek benim için büyük bir onur. Bu ödülü bizim için çok önemli olan Galatasaray derbisi öncesinde taraftarlarımızın huzurunda, başkanımız Sadri Şener'in elinden almak benim için mutluluk verici. Amacım aldığım bu ödülün hakkını verebilmek adına derbide gol atarak, takımıma galibiyet kazandırmak olacak."

AIDS İLE MÜCADELE İÇİN KIRMIZI TOP
Karşılaşma, AIDS ile mücadeleye dikkat çekmek için özel tasarlanan kırmızı renkleri olan top ile oynandı.

Kırmızı topun yanında bazı futbolcular da AIDS ile mücadeleye destek için kırmızı bağcık kullandı. Bu ürünlerin satışından elde edilen gelirin tümünün, HIV taşıyan kişilere yardım eden kuruluşlara aktarılacağı bildirildi.

BAKAN ÖZAK MAÇTA, SADRİ ŞENER VE ADNAN POLAT YAN YANA
Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, iki takımın karşılaşmasını izleyenler arasında yer aldı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, karşılaşmayı protokol tribününden birlikte izlediler.

İki kulübün başkanlarının yanı sıra çok sayıda yönetici de karşılaşmayı seyretti.

SPOR YAŞATIR SİGARA ÖLDÜRÜR PANKARTI
Trabzonsporlu oyuncular 'Çanakkale şehitlerini saygıyla anıyoruz', 'Spor yaşatır, sigara öldürür' yazılı pankartla iki kez sahaya çıktı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm