Trabzonspor-Antalyaspor: 2-0 (Video-Maç Özeti)

Ziraat Türkiye Kupası'nı almayı kafasına koyan 2010'un yenilmez armadası Trabzonspor, yarı final ilk maçında Antalyaspor'u ikinci yarıdaki gollerle 2-0 mağlup ederek hedefine bir adım daha yaklaştı.

2010'da oynadığı 14 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, en önemli hedefi olan Türkiye Kupası'ndaki kritik Antalyaspor maçına gol bulmak için hızlı başladı. Alanzinho ile topu rakip yarı alana çok hızlı geçiren Bordo mavililer, ilk yarıda 2 önemli fırsatta Ömer'i geçemediler. İlk yarının son bölümünde biraz olsun dengeyi kuran konuk ekip devre arasına 0-0'lık beraberlikle girmeyi başardı.

İkinci yarıya ev sahibinin Teo'yu alarak başlaması Antalyaspor'un pozisyon bulmasını kolaylaştırdı. Bu kez de sahneye Galatasaray maçının kahramanı Onur çıktı. Tita'nın şutunu muhteşem çıkaran Onur, takımının şok bir gol yemesini de engelledi. Beklenen baskıyı kurmakta zorlanan Trabzonspor, 66. dakikada sürpriz bir gol buldu. Konuk defansın bir anlık hatasından faydalanan maçın yıldızı Alanzinho, Trabzonspor'a final yolunu açan gole imzayı attı.

87. dakikada Colman, kaptığı topu Umut'a aktardı, o da çok güzel bir vuruşla takımının rövanşa biraz daha rahat gitmesini sağladı. Maçın uzatma bölümünde Yalçın ve Engin kırmızı kart görerek takımlarını 10'ar kiyi bıraktı. Son olarak 2004'te kupayı kazanan Trabzonspor, böylece Türkiye Kupası yolunda çok önemli bir avantaj yakaladı.

TRABZONSPOR: 2 - ANTALYASPOR: 0

STAT: Avni Aker
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, B.Tuncay Akkın, Serkan Geçerler

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Song, Cale, Selçuk, Ceyhun (Dk.46 Teo) , Colman, Burak (Dk. 67 Engin), Alanzinho, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

ANTALYASPOR: Ömer, Erhan, Yalçın, Orhan, Batak, Ali Zitouni (Dk. 73 Koray), Jedinak, Tita, Ertuğrul, Necati Ateş (Dk. 81 Fatih), Serge (DK. 67 Veysel)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

GOLLER: Dk. 66 Alanzinho, Dk. 87 Umut
SARI KARTLAR: Necati, Orhan, Umut
KIRMIZI KARTLAR: Yalçın, Engin

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm