Portekiz-Çin: 2-0 (Video-Maç Özeti)

Hazırlık maçlarıyla dolu Çarşamba akşamının son karşılaşmasında 2010 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren yıldızlar takımı Portekiz, Çin'i Almeida ve Liedson'un golleriyle 2-0 yenmeyi başardı.

Pedro Mendes, Cristiano Ronaldo ve Hugo Almeida'nın sakatlıktan dönmelerinin ardından ideal kadrosuna yaklaşan Queiroz'un takımı sahaya Eduardo, Paulo Ferreira – Rolando – Bruno Alves – Duda, Raul Meireles – Tiago, Cristiano Ronaldo, Simão Sabrosa – Hugo Almeida – Nani dizilimiyle çıktı. Portekiz etkili başladığı karşılaşmanın başlarında yakaladığı pozisyonlarda Çin kalecisine takılırken, beklenen gol 35. dakikada geldi. Bu dakikada orta sahada rakibine yaptığı presle topu kazanan Cristiano Ronaldo, yoktan yarattığı pozisyonda topu ceza sahasına girmekte olan Hugo almeida'ya aktardı. almeida'ya topu kalecinin üzerinden ağlarla buluşturmak kaldı.

İlk yarısı Hugo Almeida'nın golüyle 1-0 ev sahibi Portekiz lehine biten karşılaşmanın ikinci yarısında da elverişli fırsatlar yakalayan ve iki topu da direkten dönen Portekiz, maç bitti denilirken 2. golü Liedson'la buldu.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Portekiz'in kazandığı korner atışından gelen topu ceza sahası dışında Meireles şut olarak kullanmak istedi. Ayaklardan seken topa en son altıpasın hemen dışında liedson dokundu ve maçın skorunu 2-0 olarak ilan etti

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm