Michael Johnson'dan Manchester United taraftarına dayak

Manchester United Manchester City çekişmesi bu kez farklı bir boyuta taşındı. Manchester City'nin önemli oyuncularından Michael Johnson, bir barda Manchester Unitedlı taraftara kafa attığı iddiasıyla polis tarafından tutuklandı. Polise ifade veren 22 yaşındaki genç oyuncu Michael Johnson, bir barda saldıraya uğradığını ve karşılık verdiğini söyledi.

The Daily Mail gazetesinin haberine göre; diz bağlarının kopması nedeniyle 10 Aralık'tan beri forma giyemeyen oyuncu, bir barda tezahürat yapan United taraftarlarından birini darp etti.

Johnson'a fiziki bir müdahalede bulunmadığını iddia eden 22 yaşındaki taraftar, bir anda Cityli futbolcunun kendisine saldırdığını ve yere düşürdükten sonra da tekmelemeye devam ettiğini ifade etti.

Olaydan sonra barın dışından geçen bir polis arabasını durdurarak yardım isteyen adı bilenmeyen taraftarın yüzündeki bir çiziğin dışında vücudunda başka bir hasar olmaması ise kafalarda soru işareti yarattı.

Bu suçlamalar nedeniyle tutuklanan Johnson'un cezası, henüz netleşmiş değil. Ancak yasalara göre, darp suçundan yargılanan bir zanlı beş yıla kadar hapis yatabiliyor.

Geleceğin önemli orta saha oyuncuları arasından gösterilen Cityli futbolcu, sakatlıklardan bir türlü kurtulamamıştı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm