Kocaelispor'da açlık grevi

Bank Asya 1. Lig'de 13 puanla son sırada yer alan ve ligden düşmemek için mücadele veren Kocaelispor'da, kulüp başkanı Muammer Çelik, tüm çağrılarına rağmen kulübe yeterince destek verilmemesini açlık greviyle protesto edeceğini bildirdi.

Çelik, yaptığı açıklamada, kulübün maddi yönden çok büyük sıkıntı içinde olduğunu, yönetim olarak ellerinden gelen her şeyi yapmalarına rağmen sorunu aşamadıklarını söyledi.

Kocaelispor'un içinde bulunduğu duruma "kent dinamiklerinin" maddi ve manevi olarak duyarsız kaldığını ifade eden Çelik, bu durumu protesto etmek ve sesini duyurabilmek için önümüzdeki hafta Sabri Yalım Parkı'nda kuracağı çadırda bireysel olarak açlık grevine başlayacağını belirtti.

Çelik, açlık greviyle Kocaelispor'un sorunlarına duyarsız kalan herkesi protesto edeceğini kaydetti.

KAYNAK ARAYIŞLARI YETERSİZ KALDI

Kocaelispor Kulübü Başkanlığına 12 Aralık 2009'da seçilen Muammer Çelik ile ekibi, bir yandan takımın ligde kalabilmesi için mücadele ederken diğer yandan da kulübün borçlarının ödenmesi için maddi kaynak arayışını sürdürdü.

Kulübün TFF'ye olan borcu ödeyememesi üzerine sezon başında transfer edilen futbolculara lisans çıkarılamamıştı. Çelik ve ekibi tarafından "Bir tuğla da sen koy" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasında toplanan parayla TFF'ye 13 milyon TL ödeme yapılarak futbolcuların lisansı çıkarılmıştı. Muammer Çelik ve ekibi, sanayi kuruluşları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Valiliğinden maddi yardım alabilmek için girişimlerde bulunmuştu. Kulübün logosu borç nedeniyle haczedilmiş, geçtiğimiz günlerde 2 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılan logoya alıcı çıkmamıştı. Yeşil siyahlı taraftarlar, maçlarda "Türkiye'ye bakan Kocaeli bir Kocaelispor'a bakamadı" yazılı pankart açmış, kulübe destek çıkmayanları protesto etmişti.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm