Joker Deniz Barış'ın günahı ne ?

Fenerbahçe’nin emektarı, ön libero olmasına rağmen sakatlıklar yüzünden solbek, stoper ve orta sahanın sağında görev aldı. Beklenen performansı gösteremeyince de eleştirildi.

DENİZ Barış özel hayatında yaşadığı talihsizliklerin yanı sıra bir profesyonel futbolcunun başına gelebilecek ilginç olayları da F.Bahçe’de Daum ile birlikte yaşamaya başladı. Alman çalıştırıcının jokeri olan tecrübeli futbolcu bu sezon içinde solbek, stoper, ön libero ve orta alanın sağında oynayarak bir rekora koştu neredeyse...

GOLÜ DE İŞE YARAMADI
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında orta sahanın sağında oynayan ve bu mevkide başarılı olamaması nedeniyle taraftarlar tarafından tepki gösterilen Deniz, bu maçta gol atmasına rağmen şanssızlık yine yakasını bırakmadı ve bu gol sayılmadı.

‘Denize düşen yılana sarılır’ sözü gibi Daum da sakatlıkların çokluğu yüzünden Deniz’e sarıldı. Büyükşehir maçında milli futbolcuyu Deivid’in hazır olmaması sebebiyle sağ tarafta zorunlu olarak oynattı. Teknik adamın bu tercihi eleştirilirken, sarı lacivertli futbolcu yakın çevresine Daum’un sakatlar yüzünden bu tercihi yaptığını ve suçlanmaması gerektiğini söylediği öğrenildi.

LILLE MAÇINA SOL BEK
Fenerbahçe’de 6. sezonunu geçiren ve her teknik adamın jokeri olan Deniz, bu sezon ligde sadece 9 karşılaşmada görev aldı. Bu 9 maçta 4 ayrı mevkide forma giydi.

Ercan SAATÇi: OLMAZSA OLMAZLARDAN
Daum, Deniz’i kalede oynatsa (ki) Daum’un entrasan değişikliklerine alıştık ve bu futbolcu gol yese yine Deniz mi suçlu olacak? Deniz, Fenerbahçe için olmazsa olmaz sporculardan biridir. Elinden geleni her zaman yapıyor.

Feyyaz UÇAR: TOLERANSI HAK EDİYOR
Deniz saha içinde ve dışında ciddi talihsizlikler yaşayan bir oyuncu. Bir joker olarak kullanılabilen, değişik mevkilerde oynayabilen bir futbolcu. Bence biraz daha toleransı hak ediyor.Bu tip oyuncular her zaman kazanılmalıdır.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm