Fenerbahçe-Antalyaspor: 1-0 (Video-Maç Özeti)

Turkcell Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe, kabus gibi geçen bir şubat ayının ardından Şükrü Saracoğlu'nda Antalyaspor engelini 1-0'lık skorla geçerek nefes aldı.

Son 4 maçından galibiyet çıkaramadığı için Antalyaspor karşısına gergin çıkan Fenerbahçe, ilk dakikalarda beklenen baskıyı kuramadı. Orta sahada rakibini durdurmayı başaran Antalyaspor, Tita-Veysel-Necati üçlüsüyle etkili olmaya çalıştı. Ancak önemli bir fırsat da yakalayamadı. İlk bölümde Güiza ile net bir fırsatı harcayan Fenerbahçe, Antalya'daki maçın benzeri bir pozisyonda öne geçti. 33. dakikada kırmızı beyazlı ekibin kullandığı kornerde iyi bir kontratak yakalayan ev sahibi Emre'nin mükemmel pasını gole çeviren Santos ile 1-0 öne geçti.

İlk yarıyı bu golle 1-0 önde kapatan Fenerbahçe, ikinci yarıda Emre ile bir pozisyonda gole çok yaklaştı. Ancak tecrübeli futbolcu Ömer'i geçemedi. Konuk ekibin Volkan'ı hiç rahatsız edemediği maç Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona ererken, sarı lacivertliler, ligde Sivasspor maçının ardından ilk kez kazandı ve puanını 48'e yükseltti.

FENERBAHÇE: 1 - ANTALYASPOR: 0

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Santos, Deivid, Emre (Dk. 89 Deniz), Cristian, Vederson (Dk. 41 Mehmet Topuz) , Semih (Dk. 69 Selçuk), Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

ANTALYASPOR: Ömer, Erhan Güven (Dk. 89 Kerim), Yalçın, Batak, Orhan Ak, Korhan (Dk. 75 Ertuğurul), Sedat, Jedinak, Tita, Veysel (Dk. 85 Balili), Necati Ateş
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

SARI KARTLAR: Andre Santos, Vederson, Erhan, Batak
GOL: Dk. 33 Santos

MAÇ ÖZETİ BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm