Ayağı kırılan Güray Vural sezonu kapattı

Güray sezonu kapattı.. Denizlisporlu Güray'ın ayağının kırılması sonucu bu sezonu kapattığı bildirilirken, Vural, Pamukkale Üniversitesi 'PAÜ' Tıp Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi'nde ameliyat edildi.

Manisaspor maçının 9. dakikasında rakip oyuncu Kalabane ile girdiği mücadelede ayağı kırılan Denizlispor'un orta saha oyuncusu Güray Vural, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi'nde ameliyat edildi.

Kulüp doktoru Ahmet Edremit, yaptığı açıklamada, Güray Vural'ın ayağının 4 yerden kırıldığını söyledi.

Manisaspor-Denizlispor: 0-0 (Video-Maç Özeti)

Oyuncunun sakatlığının hemen ardından ambulansla Manisa Özel 8 Eylül Hastanesi'ne kaldırıldığını hatırlatan Dr. Edremit, şu bilgiyi verdi:
''Sol ayak tibia (kaval) kemiğinde parçalı kırık olduğu tespit edilen oyuncumuzun ayağı alçıya alınarak, gerekli tıbbi müdahalenin ardından dün akşam geç saatlerde Denizli'ye getirildi. Girdiği ikili mücadele sonrasında, talihsiz bir şekilde ayağı kırılan futbolcumuz Güray Vural, dün gece PAÜ'de Yrd. Doç. Dr. Semih Akkaya tarafından başarılı bir operasyonla ameliyat oldu. Hastanede duruma göre 3-4 gün kontrol altında tutulacak. Bu tür sakatlıkların iyileşmesi 4-6 ay arasında sürmekte. Ameliyatında yeni bir yöntem uygulandı. Onun için iyileşme sürecinin daha kolay olacağını düşünüyoruz. Futbolcumuzun bu sezon oynaması zor ama, önümüzdeki sezon yeşil sahalardaki yerini alacak.''

Denizlisporlu futbolcuların bugünü dinlenerek geçirdiği bildirildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm