Bursaspor-Denizlispor: 2-1 (Video-Maç Özeti)

Türk futbolu Anadolu devriminin eşiğinde! Üç büyüklerin yıllardır ambargo koyduğu şampiyonluk kupası uzun bir süre sonra anadoluya geri dönmeye hazırlanıyor. Ligin kuşkusuz şu anda en iyi futbolunu oynayan Bursaspor 26. haftanın kapanış maçında konuk ettiği Denizlispor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Timsahlar bu galibiyetin ardından puanını 58'e çıkararak ligin bitmesine sekiz hafta kala en yakın rakibine 5 puan fark atmış durumda. Fikstüre bakıldığında da yeşil-beyazlılar rakiplerine oranla daha avantajlı olduğu gözüküyor.

Bursaspor taraftara desteğini arkasına aldığı karşılaşmada rakibine oranla çok daha iyi bir futbol sahaya yansıttı. Yeşil-Beyazlılar ilk yarıyı Ozan İpek'in attığı nefis golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Timsahlar olurken, yeşil-beyazlılar bu baskısın meyvesini Sercan Yıldırım'ın attığı golle almasını bildi ve maç 2-0'a geldi.

2-0'dan sonra Denizlispor Bursa kalesine daha fazla gelmeye başlarken, yeşil-siyahlılar Roberts'le bulduğu golle skoru 2-1'e geitirdi.

Son dakikaları büyük bir heyecan içerisinde geçen maçta başka gol olmayınca maçı kazanan taraf Bursaspor oldu.

Bursaspor bu galibiyetle birlikte puanını 58'e yükseltirken, Denizlispor 17 puanda kaldı.

BURSASPOR: 2 - DENİZLİSPOR: 1

STAT: Bursa Atatürk
SAAT: 20.00
HAKEMLER: Serkan Çınar, Serdar Akçer, Mustafa İspiroğlu

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ibrahim, Ömer, Mustafa, Hüseyin, Ozan Ipek, Volkan Şen (Dk. 72 İsmail), Ivan Ergiç, Turgay, Sercan (Dk. 80 Batalla)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

DENİZLİSPOR: Özden, Erkan, Koffi, Ahmet Solakel, Çağlar, Braga, Berberovic, Ibrahim Ege (Dk. 44 Angelov), Roberts, Emin, Youla
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu

GOLLER: Dk. 34 Ozan İpek, Dk. 67 Sercan Yıldırım, Dk. 74 Darryl Roberts
SARI KARTLAR: Koffi, Çağlar, İbrahim Öztürk





Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm