Beşiktaş korsan taraftar avında

Korsanlar İnönü'ye giremez!.. Yurdun her bölgesinde Kartal Yuvası açılmasına rağmen forma satışında ezeli rakiplerin geçilememesi yönetimi harekete geçirdi.

Yurdun her bölgesinde Kartal Yuvası açılmasına rağmen forma satışları konusunda ezeli rakiplerin gerisinde kalınması, Beşiktaş yönetimini harekete geçirdi. BJK İnönü Stadı’na korsan formayla giden taraftarların içeri alınmaması gündemde...

HEDEF GELİRLERİ ARTIRMAK
Siyah-Beyazlı yönetim, kulüp gelirlerini artırmak ve korsanın önüne geçmek için kolları sıvadı. Yıldırım Demirören yönetiminin en çok rahatsız olduğu konuların başında gelen korsan ürünler konusunda radikal tedbirler alınması konusunda görüş birliğine varıldı. Yurt içinde birçok Kartal Yuvası açılmasına rağmen forma satışlarında ezeli rakiplerin gerisinde kalınması üzerine düğmeye basan yönetim, ilk etapta taraftarın lisanslı ürünlere olan ilgisini artırmaya çalışacak. Bu konuda çeşitli kampanyalar düzenlenecek, taraftarın indirimli ürünlere yönelmesi sağlanacak.

KORSANI GETİR, ORİJİNALİ GÖTÜR

Beşiktaş yönetiminin önceki gün yaptığı toplantıda korsan ürünler için alınması muhtemel radikal tedbirler de masaya yatırıldı. Buna göre öncelikli olarak bir kereliğine mahsus korsan formanın orijinaliyle değiştirilmesi fikri öne çıktı. Kartal yuvalarında lisanslı ürünlerin korsan ürünlere yakın fiyatta satılması ya da çok az bir farkla değiştirilmesi konusunda kampanyalar düzenlenmesi gündeme getirildi. Bu fikri benimseyen yönetim, İnönü Stadı’nın girişinde de aynı uygulamayı hayata geçirmeyi planlıyor. Eğer bu uygulamada da başarı sağlanamazsa en son çare olarak korsan formayla İnönü Stadı’na giriş yasağı getirilmesi düşünülüyor. Bu şekilde kapılarda sıkı kontroller yapılarak korsanın önüne geçilmesi hedefleniyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm