Beşiktaş-Eskişehirspor: 3-2 (Video-Maç Özeti)

Bursaspor'un mağlup olmasının ardından puan farkını kapatmak için Eskişehirspor karşısına çıkan Beşiktaş, ilk 20 dakikada Ümit Karan'ın iki golüyle büyük bir şok yaşadı ama ikinci yarıdaki temposuyla sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı ve yarışa devam dedi.

Bursa'nın dün aldığı mağlubiyetin ardından Beşiktaş'ın maça büyük bir hırsla başlaması bekleniyordu ama konuk ekip golü çok erken buldu. 2. dakikada Ferrari'nin hatası sonucunda Ümit Karan dönerek çok güzel vurdu ve takımının maça önde başlamasına sağladı. İlk dakikalarda bir türlü organize olamayan Beşiktaş, 20. dakikada başka bir şok daha yaşadı. Ernst'in Alper'i düşürmesi sonucu kırmızı siyahlıların kazandığı penaltıyı yine Karan gole çevirdi ve farkı ikiye çıkardı.

Bu golden sonra Koray'ın kaçırdığı yüzde yüzlük gol siyah beyazlıları ateşledi. 31. dakikada Nihat ile farkı bire indiren Beşiktaş, 59. dakikada Bobo'nun kafa golüyle skora dengeyi getirdi. Galibiyet için baskısını artıran Kara Kartallar, 74. dakikada Holosko ile ilk kez öne geçti.

Kalan dakikalarda bu üstünlüğünü koruyan Beşiktaş maçı 3-2 kazanıp derbi haftasını en iyi değerlendiren takım oldui. Siyah beyazlılar, böylece puanını 55'e çıkarıp maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.

BEŞİKTAŞ: 3 - ESKİŞEHİRSPOR: 2

STAT: İnönü
HAKEMLER: Halis Özkahya, Mehmet Şahan Yılmaz, Muhittin Gürses

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Ferrari (Dk. 55 Uğur), Sivok, İ.Üzülmez, Ernst , İ.Toraman, Nihat (DK. 58 Holosko), Tello (Dk. 83 Serdar), Fink, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

ESKİŞEHİRSPOR: İvesa, Sezgin, Nadareviç, Vucko, Volkan, Koray (Dk. 75 Jaycee), Alper (Dk. 65 Aydın), Veysel, Sezer, M. Yılmaz, Ümit Karan (Dk. 78 Adem)
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

GOLLER: Dk. 2 - Dk. 22 (P) Ümit Karan, Dk. 31 Nihat, Dk. 59 Bobo, Dk. 74 Holosko
SARI KARTLAR: Veysel, Uğur, Koray, Sezer

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm