Barcelona-Osasuna: 2-0 (Video-Maç Özeti)

25. haftada Almeria ile berabere kalıp liderliği averajla Real Madrid'e kaptıran Barcelona, 28. hafta maçında Osasuna'yı ağırladı. Uzun süre 0-0'lık eşitliği bozmaya çalışan Barça, Iniesta'nın aynı kalıptan çıkmış asistleriyle 3 puana ulaştı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Barcelona alt sıralarda yer alan rakibini farklı yenip liderliği yeniden ele geçirmeyi amaçladığı maçta oldukça zorlandı. Uzun süre 0-0 devam eden mücadelede beklenen gol 72. dakikada geldi. Guardiola'nın oyundan almaya hazırlandığı Ibrahimoviç, 72. dakikada Inıesta'nın çizgiye inip kale önüne çıkardığı topa dokundu ve Barcelona'yı 1-0 öne geçirdi. Ibra, golün hemen ardından yerini Bojan'a bıraktı.

ANDRES INIESTA'DAN KOPYA ASİST!
73. dakikada Ibrahimoviç'in yerine oyuna giren Bojan da Osasuna ağlarını sarsmayı başardı, üstelik de bir kopya golle !.. İlk golde soldan sıfıra inip kale önüne topu çıkaran Iniesta 88. dakikada bir kez daha aynısını yaptı. Bu kez topla kale önünde buluşan ise Ibrahimoviç değil de onun yerine oyuna giren Bojan oldu. Bu golle mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılan Barça puanını 71'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Barça'nın şampiyonluk yolundaki tek rakibi olan Real Madrid yarın (perşembe) akşamı oynanacak olan maçta Getafe'ye konuk olacak ve kazanırsa koltuğu geri alacak.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm