Adnan Polat: Sessizliğimiz efendiliğimizden

G.Saray'da Adnan Polat ve yönetim Kurulu mazbatasını aldı, Polat gürledi.. "Sessizliğimiz efendiliğimizdendir" diyen ve Aziz Yıldırım'a göndermelerde bulunan Polat, medyaya da yüklendi, TFF'ye de, hakemlere de ince mesajlar gönderdi.. Polat, Rijkkard ve Leo Franco'ya ise sahip çıktı!

Galatasaray'da 27 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul'da ikinci kez başkanlığa seçilen Adnan Polat ile yönetimi, mazbatasını aldı.

Galatasaray Kulübü'nün Mecidiyeköy'de bulunan binasında gerçekleştirilen mazbata töreninde, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Adnan Polat yönetimine mazbatalarını verdi.

Adnan Polat, mazbata töreninin sonrasında görüntü için izin verilen basın mensuplarına, önce denetleme, sicil ve disiplin kurulu üyeleriyle poz verirken, daha sonra yönetim kurulu arkadaşlarıyla medya mensuplarının önüne geçti.

Polat toplantıda çarpıcı açıklamalar yaparken, açıklamalarını Ajansspor.com derledi

ADNAN ÖZTÜRK'E MESAJ, MEDYAYA TEPKİ
Galatasaray Genel Kurulu'nun, tarihin en yoğun katılımlı seçimine katkı sağladığını belirterek, üyelere teşekkür eden Polat, "G.Saray bir bütündür" diyerek Adnan Öztürk ve yönetim listesinde yer alan arkadaşlarıyla da istemeleri halinde birlikte çalışabileceklerini aktardı. dedi ve kendisinin projelerinden de yararlanacaklarını söyledi.

Adnan Polat, yeni yönetim döneminin Galatasaray için hayırlı olmasını dilerken, yönetim kurulu görev dağılımının gelecek hafta yapacakları toplantıda gerçekleştirileceğini kaydederek, medyada çıkan görev dağılımı olasılıklarıyla ilgili değerlendirmelere "Bazı arkadaşlarımızı atamış, bazılarını harcamışsınız. Bizim yerimize kulübü yönetmeye kalkmayın" sözleriyle tepki gösterdi.

"EN AZ 3 RAKİP KADAR ŞANSIMIZ VAR"
Daha sonra ligdeki durumlarını değerlendiren ve "Önümüzdeki 7 haftada biz mücadelemizi üst düzeyde sürdüreceğiz. Teknik direktörümüz, idari kadrolarımız görevinin başındandır, herhangibir değişiklik söz konusu değildir" ifadelerinin kullanan Polat, şöyle devam etti; "Galatasaray'ın da en az diğer 3 rakibi kadar şansı vardır. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Bu 7 haftalık süreç; gerçek Galatasaraylı'nın yüzünü göstereceği, futbolcuların performansını göstereceği bir 7 hafta olacaktır"..

"KULÜBÜ KARIŞTIRMAYIN"
Daha sonra medyaya göndermeler yapan ve "Haberlerinize saygımız var ama bir yere kadar.." mesajı veren Polat; kulübu karşıştıracak kasıtlı haberler yapmamalarını istedi. Polat, etik dışına çıkan haberleri yapanlara gerekli ikazların yapılacağını, devam edenlere ise kulüp kapılarının kapatılacağını ifade etrti.

"FRANK RİJKAARD DEVAM EDECEK"
Rijkkard'ın 2 yıllık sözleşmesi olduğunu kaydeden ve "Önümüzdeki sezon da hocamızla birlikteyiz. Nasıl yorumlarsa yorumlasın biz kendisinden memnunuz ve devam edeceğiz" diyen Polat, daha sonra futbolcularla ilgili aslı astarı olmayan söylemler duyduklarını ifade edip bu konuya değindi.

LEO FRANCO'YA SAHİP ÇIKTI
Fenerbahçe maçında hatalı bir gol yiyen ve bazı medya mensuplarınca hakkında çarpıcı iddialar çıkan Leo Franco'ya sahip çıkan Polat şunları söyledi; "Kalecimiz Leo Franco'yu itham eden şeyler duyuyoruz. Bu sözlerle hem Franco'yu, hem rakip takımı, hem de topyekün Güney Amerikalı, Arjantinli futbolcuları ihtam altında bırakıyorsunuz. Böyle saçma bir yaklaşım olamaz.. Herkes aklı selim hareket etsin, insanları karalamak bu kadar kolay olmamalıdır. Evet hatalı gol yiyebilir ve yemiştir. Ancak herkes hata yapabilir. Bu ithamları doğru bulmuyoruz".

"SESSİZLİĞİMİZ EFENDİLİĞİMİZDENDİR"
Federasyon, MHK ve hakemlerle ile ilgili sözlerinde ise Polat tavırlarını ortaya koydu, daha önce bu organlara tepki gösteren Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a da mesaj gönderdi.

Polat bu konuda şu açıklamaları yaptı; "Galatasaray Spor Kulübü olarak hiçbirimiz bu güne kadar hiçbir maçtan sonra hakemlerle ilgili rencide edici kırıcı açıklamalarda bulunmadık. Ancak görüyoruz ki seslerini yükseltenler kendi lehine imkanlar çıkarmaya başladı. Bizim sessizliğimiz Federasyona olan saygımızdandır. Federasyonumuza güveniyoruz. Ama sessizliğimizin esas nedeni efendiliğimizdir. Lütfen bu yanlış anlaşılmasın".

"ATAMALARDAN MEMNUN DEĞİLİZ"
Polat, hakemler ve MHK konusunda ise şunları söyleyerek sözlerini noktaladı; "Hakem atamalarında MHK'nin dikkatli davranmasını istiyoruz. Son 2-3 haftadaki atamalardan memnun olmadığımızı da belirtmek isteriz. Ayrıca hakemlerimizden de kararlarında eşit mesafede kurallarını uygulamalarını rica ediyoruz".

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm