Real Madrid taraftarı Mourinho'yu istemiyor

Real Madrid taraftarı arasında yapılan ankette; Portekizli teknik adamın takımın başına geçmesi istenmediği ortaya çıkarken, oyunculardan Granero da "Başka bir teknik direktör istemiyoruz" diye Şilili hocaları Pellegrini'ye destek verdi..

İnter Milan Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Real Madrid'in başına geçeceğine dair iddia üzerine yapılan bir anket, Real Madrid taraftarının Portekizli teknik adamı kesinlikle takımda görmek istemediğini ortaya çıkardı.

Marca gazetesinin yaptığı ankete katılan 13 binden fazla Real Madrid taraftarının yüzde 78'i, Mourinho'nun takımın başına geçmesine karşı olduğu yönünde fikir beyan etti.

Öte yandan Real Madrid'in genç yıldızlarından Esteban Granero, yola teknik direktör Manuel Pellegrini ile devam etmek istediklerini söyledi ve ''Başka bir teknik direktör istemiyoruz'' dedi.

Granero, idmandan sonra basına yaptığı açıklamada, hocalarının değişeceğine dair söylentilerden uzak durmaya çalıştıklarını, teknik direktörlerine güvenlerinin tam olduğunu ve bu söylentilerin kendisine aptalca geldiğini ifade etti.

Futbolcu, ''Pellegrini bizim teknik direktörümüz ve yıllarca böyle kalacağını umuyoruz. Sonuna kadar onunlayız'' diye konuştu.

Marca gazetesi, Real Madrid'in, İnter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho ile görüştüğünü iddia etmişti.

Haberinde, ''Pellegrini'nin Real Madrid'deki geleceği her geçen gün daha da kararıyor'' diye yazan Marca, Real Madrid'in sezon sonunda Şilili teknik adamın görevine son verebileceğini ileri sürmüştü.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm