Atletico Madrid-Galatasaray: 1-1 (Video-Maç Özeti)

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Atletico Madrid karşısında istediğini alarak İstanbul'a döndü. Güçlü rakibiyle 2. tur ilk maçında 1-1 berabere kalan temsilcimiz Ali sami Yen'deki maç için önemli bir avantaj elde etti.

Vicente Calderon'da taraftarların çok ilgi göstermediği maça Galatasaray, defansif bir anlayışla başlarken, ilk bölümde oyunu kontrol altında tutmayı başardı. Ancak 23. dakikada Caner'den seri hatalar gelince ev sahibi öne geçti. Önce orta sahada bomboş durumdayken, hatalı bir pas veren genç futbolcu, pozisyonun devamında Agüero'ya çok gereksiz bir faul yaptı. Atışı kullanan Reyes harika bir vuruşla Atletico'yu öne geçirdi.

Oyuna ilk müdahalesini 35. dakikada Caner'in yerine Dos santos'u alarak yapan Rijkaard'ın bu hamlesi Meksikalı'nın etkisiz oyunun sürdürmesi nedeniyle ilk yarının sonuna kadar meyvesini vermedi. Ancak 42. dakikadan sonra iki önemli fırsat yakalayan temsilcimiz, Keita ve Servet ile bu pozisyonlardan yararlanamadı ve devre arasına 1-0 Atletico'nun üstünlüğüyle girdi.

İkinc yarıda rakibine önemli fırsat vermeyen Galatasaray, Keita ile net bir fırsat daha yakaladı ama maçın başarılı isimlerinden De Gea'yı geçemedi. 70. dakikada Mustafa Sarp'ın vuruşunu defans çizgiden çıkarırken, sarı kırmızılı ekibimizin golü 77. dakikada geldi. Hakan'ın sol kanattan yaptığı güzel ortaya Keita aynı şekilde vurdu ve skoru 1-1'e getirdi.

Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona ererken, temsilcimiz ikinci maç öncesi avantajlı bir sor elde etti.

ATLETICO MADRID: 1 - GALATASARAY: 1

STAT: Vicente Calderon
HAKEM: Alexei Nikolev

ATLETICO MADRID: De Gea (Dk. 71 Asenjo), Ujfalusi, Perea, Dominguez, Valera, Simao, Assunçao, Raul Garcia, Reyes (Dk. 86 Salvio), Agüero, Forlan (Dk. 58 Jurado)
TEKNİK DİREKTÖR: Quique Flores

GALATASARAY: Leo Franco, Uğur, Neill, Servet, Hakan, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Elano (Dk. 82 Ayhan), Caner (Dk. 36 Dos Santos), Arda (Dk. 90 Barış), Keita
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

GOLLER: Dk. 23 Reyes, Dk. 77 Keita
SARI KARTLAR: Servet, Dominguez

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm