Mainz-Werder Bremen: 1-2 (Video-Maç Özeti)

UEFA Avrupa Ligi'nde Twente'yi safdışı bırakarak adını bir üst tura yazdıran Werder Bremen, Mainz deplasmanındaki 24. hafta mücadeledinde de hanesine 3 puan yazdırmayı başardı, 39 puanlı Borussia Dortmund'un ensesine yapıştı. Mainz ise bu sezon sahasında ilk kez kaybetti.

Mainz [1 - 2] Werder Bremen

31' [0 - 1] Borowski
44' [1 - 1] Bance
50' [1 - 2] Prödl

Bundesliga'da Avrupa Kupası bileti için mücadele eden Mainz ile geçtiğimiz hafta içinde oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Hollanda temsilcisi FC Twente Enschede'i safdışı bırakan Werder Bremen kozlarını Stadion am Bruchweg'de paylaştılar.

Werder Bremen'in orta sahadaki önemli kozu Mesut Özil kendisine ilk 11'de şans buldu.

Bremen'de savunmanın solunda mücadele eden Abdennour 21. dakikasında sarı kart gördüğü karşılaşmada 27'de de sakatlanarak oyun alanını terk etti.

Ev sahibi ekipte 13. dakikada kırmızı kart gören Heller'in ardından bir kötü haber de Ivanschitz'den geldi, sakatlanan Avusturyalı oyuncunun yerine 34. dakikada Polanski teknik direktör Thomas Tuchel tarafından sahaya sürüldü.

Werder Bremen deplasmanda aldığı bu galibiyetin ardından puanını 38 yaptı ve Ruhr Derbisi'nde ezeli rakibi Schalke'ye yenilen 39 puanlı Borussia Dortmund'un ensesine yapıştı.

10 kişi kaldığı mücadelede ilk yarının sonunda beraberliği yakalamış olmasına rağmen ikinci devrede rakibine boyun eğen Mainz ise 32 puanda kaldı, Eintracht Frankfurt'u deviren Stuttgart ile lig sonuncusu Hertha Berlin deplasmanında kazanan Hoffenheim'e geçildi.




Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm