Bursaspor-Sivasspor: 3-0 (Video-Maç Özeti)

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yi yenerek zirveye bir adamı daha yaklaşan Bursaspor'un çıkışı sürüyor. Cezası nedeniyle Sivasspor ile Sakarya'da karşılaşan yeşil beyazlılar, 3-0'lık galibiyet sonrasında ikinci sıraya yükseldi.

Sakarya'da seyircisiz bir şekilde oynanan maçın ilk bölümünde oyunun kontrolünü ele geçiren Bursaspor, Turgay ile pozisyonlar buldu ama bunları kullanamadı. Kendi yarı alanına çekilen Sivasspor ise önemli bir hücum orgnazisyonu gerçekleştiremedi. Son iki maçta iki kafa golü atan Arjantinli Batalla, maçın 30. dakikasında bu kez bir duran topta ortaya çıktı ve nefis bir golle takımını öne geçirdi. İlk yarı Batalla'nın golüyle 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya Bursaspor fırtına gibi girdi. 48. dakikada Turgay'ın kafa golüyle farkı ikiye çıkaran Yeşil beyazlılar, iki dakika sonra Fenerbahçe maçının kahramanı Ozan İpek ile 3-0'ı buldu ve iyice rahatladı. Kalan bölümde iki takım da başka gol bulamadı ve mücadele 3-0 Bursa'nın üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonucun ardından Bursaspor, puanını 46'a çıkardı ve ikinci sıraya yükseldi. Sivas ise 24 puanda kaldı.

BURSASPOR: 3 - SİVASSPOR: 0

STAT: Sakarya Atatürk (Seyircisiz)
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz, Erdem Bayık, Mehmet Metin

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim, Mustafa Keçeli, Volkan (Dk. 76 Veli), Hüseyin, Batalla, Ergiç (Dk. 80 Bekir), Ozan İpek, Turgay
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

SİVASSPOR: Akın, Uğur, Murat, Lucien Aubey, Hayrettin, Keita (Dk. 46 Musa), İbrahim Dağaşan, Cihan (Dk. 82 Nebil), Elrio Van Heerden, Erman (Dk. 72 İbrahim Şahin), Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Muhsin Ertuğral

GOLLER: DK: 30 Batalla, Dk. 48 Turgay, Dk. 50 Ozan
SARI KARTLAR: Mehmet Yıldız, Hayrettin, İbrahim Öztürk, Ömer Erdoğan

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm