İBB-Fenerbahçe: 2-1 (Video-Maç Özeti)

Fenerbahçe'nin İstanbul BŞB kabusu sürüyor! Ligde ve Avrupa Kupası'nda arka arkaya aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Fenerbahçe son iki sezondur Olimpiyat Stadı'nda mağlup olduğu İstanbul BŞB'ye yine puan kaptırdı. Fenerbahçe rakibine 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Fenerbahçe taraftar desteğini arkasına alarak maça başlasa da, sarı-lacivertliler ilk yarı boyunca istediği futbolu sahaya yansıtamadı. Fenerbahçe'ye oranla daha organize olarak gözüken İstanbul Bşb 28. dakikada İskender'in attığı golle ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci devereye ise Fenerbahçe baskılı başladı. Sarı-Lacivertliler 57. dakikada Alex'in müthiş golüyle maça beraberliği getirdi. Golden sonra da oyunu rakip sahaya yığan Fenerbahçe aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçta dakikalar 79'u gösterdiğinde ise rakibine sert bir müdahalede bulunan Alex'in kırmızı kart görmesi oyunun şeklini bir anda değiştirdi. İstanbul Bşb 83. dakikada ani geliştirdiği bir atak sonunda İskender'le bir gol daha bularak maçı 2-1 kazandı.

Fenerbahçe bu mağlubiyetle birlikte 45 puanda kalırken, İstanbul Bşb 34 puana yükseldi.

İSTANBUL BŞB: 2 - FENERBAHÇE: 1

STAT: Olimpiyat
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Baki Tuncay Akkın, Orkun Aktaş

İSTANBUL BŞB: Hasagiç, Rızvan, Barbosa, Marcus, Gökhan Süzen (Dk. 26 Ekrem), Sylla (Dk. 65 Mahmut), Efe, Serhat, İskender, Tevfik (Dk. 87 Oğuz), Ali Güzeldal
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Bekir, Bilica, Santos, Deniz (Dk. 46 Deivid), Selçuk (Dk. 46 Christian), Emre (Dk. 88 Gökhan Ünal), Vederson, Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

GOLLER: Dk. 26, Dk. 83 İskender, Dk. 57 Alex
SARI KART: Efe, Ekrem
KIRMIZI KART: Alex





Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm