Göztepe taraftarının sevdiği tek kırmızı kart

Göztepeliler'e taraftar kart.. TFF 2. Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Göztepe'de kulüp başkanı İmam Altınbaş ''Kulübümüz için projelerimiz hep olacak'' dedi.

Altınbaş, sarı-kırmızılı takımın taraftarlarına yönelik ''taraftar kart''ın tanıtımı dolayısıyla yapılan toplantıdaki konuşmasında, Göztepe'nin İzmir için örnek bir model, Türk futbolu için de öncü bir kulüp olduğunu söyledi.

Kulübe verdiği desteklerden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na teşekkür eden Altınbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Kulübümüz için projelerimiz hep olacak. Çünkü Göztepe, gelecek nesillere bırakacağımız bir mirastır. Dünya spor endüstrisinin gerçeklerini bir bir yerine getireceğiz. Bu nedenle herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Göztepeliler olarak bütünleşmemiz şart. Birbirine güvenen, inananların karşısında kimse duramaz. Taraftar kartımız hayırlı olsun.''

Altınbaş'ın yanı sıra kulüp yönetim kurulu üyeleri, efsane takım oyuncuları, teknik heyet ve futbolcuların da katıldığı tanıtımda, Göztepe Marşı ile podyuma çıkan mankenler, ''Göztepe taraftarının sevdiği tek kırmızı kart'' sloganıyla kartın tanıtımını gerçekleştirdi.

GÖZTEPE TARAFTAR KART PROJESİ

Yıllık 10 Lira bedelle alınacak taraftar karta sahip olanlar, her türlü organizasyondan haberi olacak. Kart sahipleri, yapılan çekilişlerde hediye bilet kazanabilecek, ayrıca takımın antrenmanlarını izleyebilecek ve takımla birlikte deplasman seyahati yapabilecek.

Takımın GOZZA mağazalarından yapılacak alışverişlerinde indirim ve puan kazandıracak olan kartın satışı mağazalarda, karavanlarda ve alışveriş merkezlerinde satışa sunulacak.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm