Fenerbahçe-Bursaspor: 3-0 (Video-Maç Özeti)

26 yıllık Türkiye Kupası hasretini noktalamaya kararlı olan Fenerbahçe, çeyrek finalde Bursaspor karşısındaki ilk randevuyu farklı geçti!.. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Bursaspor'u konuk eden Fenerbahçe, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon kupanın çeyrek finalinde eşleştiği ve iki maçta da devirdiği rakibiyle bu sezon da karşılaşan Sarı Kanarya, kupa tarifesini yine bozmadı.

Seyircisi önünde maça çok hızlı başlayan sarı lacivertliler, Andre Dos Santos'un 22. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden yalnızca 3 dakika sonra sahneye çıkan Lugano farkı ikiye çıkardı. Bu arada Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, 30. dakikada sakatlanarak yerini Volkan Şen'e bırakmak zorunda kaldı. Sarı lacivertlilerde ise son haftaların başarılı ismi Uğur Boral, 36. dakikada sakatlanarak yerini Vederson'a bıraktı. Dakikalar 40'ı gösterdiğinde bu kez sahneye Semih çıktı ve skoru 3-0'a taşıdı.

Özellikle Alex ve Dos Santos'un başarılı performansıyla maç boyunca tehlikeli ataklar geliştiren Fenerbahçe, ikinci yarıda da oyunun kontrolünü kaybetmedi. Bursaspor ise Volkan ve Ozan İpek'le zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirdi. Öte yandan 49. dakikada Özer'in bir vuruşu da direkten dönerken son dakikada da Gökhan Ünal'ın vuruşunda direk gole izin vermedi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca F.Bahçe, Bursaspor'u 3-0 mağlup ederek 11 Şubat'ta oynanacak rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Öte yandan 22 Şubat’ta ise Fenerbahçe, Bursaspor’u yine Şükrü Saracoğlu’nda bu kez Süper Lig maçında ağırlayacak.

FENERBAHÇE: 3 - BURSASPOR: 0

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Serkan Gençerler, İsmail Şencan

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Santos, Özer, Emre (Dk. 65 Selçuk), Baroni, Uğur (Dk. 36 Vederson), Alex, Semih (Dk. 72 Gökhan Ünal)
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Zapotocny (Dk. 46 İbrahim Öztürk), Ömer, Mustafa, Bekir, Krita, Ergic, Ozan, Turgay, Sercan (Dk. 30 Volkan Şen)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

SARI KARTLAR: Bekir, Mustafa Keçeli (Bursaspor), Lugano (Fenerbahçe)
GOLLER: Dk. 22 Dos Santos, Dk. 25 Lugano, Dk. 40 Semih





Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm