Chelsea-Apoel Nicosia: 2-2 (Video-Maç Özeti)

Apoel alkışlarla veda etti!.. Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda lider çıkmayı garantilemiş olan Chelsea ile Apoel mücadelesinde kazanan çıkmadı. Rum ekibi Avrupa Ligi için son dakikaya kadar savaştı, ama ikili averajla grubu sonuncu sırada tamamladı.: 2-2

Chelsea [ 2 - 2 ] Apoel

6' [0 - 1] Zewlakow
19' [1 - 1] Essien
26' [2 - 1] Drogba
87' [2 - 2] Mirosavljevic

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda ikinci tura lider çıkmayı garantileyen Chelsea, UEFA Avrupa Ligi'nde umutları olan Apoel'i Stamford Brigde'de ağırladı..

Ancelotti sahaya; Turnbull, Essien, Carvalho, Joe Cole, Drogba, Mikel Obi, Malouda, Zhirkov, Terry, Belletti ve Kakuta 11'ini sürdü.

Konuk ekip ise sahada Chiotis, Paulo Jorgei Poursaitides, Charalambides, Kosowski, Zewlakow, Helio Pinto, Nunu Morais, Haxhi ve Michail onbiriyle yer aldı.

Chelsea Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 13 maçta yenilgi nedir bilmezken, 21 maçta ise yalnızca 1 kez yenildi..

Maça konuk ekip golle başladı. Zewlakow 6. dakikada attığı golle skor avantajını takımına getirdi. Bu golün anlamı ise 'Maviler'in bu sezon sahasında yediği ikinci gol olmasıydı. İngilizler kalelerinde meşin yuvarlığı en son 10 maç önce İngiltere Premier Ligi'nin ilk haftasında Hull Cityli Hunt 28. dakikadaki vuruşunda sonra çıkarmıştı.

19. dakikada Essien rakibinden sıyrılıp ceza yayı gerisinden Apoel ağlarını sarstı ve skorda dengeyi getirdi..

26. dakikada Kakuta'nın ceza sahası sol çaprazına gönderdiği topu Zhirkov penaltı noktasına doğru çıkardı, Drogba sol ayağıyla sol köşeye gönderdi ve ilk yarının skoru belirledi.

Maç bu skorla devam ederken Mirosavljevic'in 87. dakikada attığı golle maçın skorunu belirledi: 2-2

Chelsea bu skorla grubu 14 puanla zirvede tamamladı ve Devler Ligi'nde yenilmezliği 14 maça çıkardı. Apoel ise Avrupa Ligi ümitlerini başka bir bahara bıraktı ve defansif oyunuyla göz doldurduğu grubu 3 puanla ve Atletico Madrid'e ikili averajda geçilerek 4. sırada tamamladı.

GOLLER VE ÖZET BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm