Beşiktaş-CSKA Moskova: 1-2 (Video-Maç Özeti)

Beşiktaş Avrupa'ya veda etti. Siyah-Beyazlılar karşılaşma öncesi 'doping' skandalıyla sarsılan rakibine 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş için Avrupa'ya yoluna devam edebilmesi için çok büyük bir şans da lazımdı çünkü siyah-beyazlılar hem CSKA Moskoyı mağlup etmeli hem de Almanya'dan istenilen sonuç gelmeliydi. Ama ikisi de gerçekleşmedi.

Beşiktaş mücadele olarak iyi gözükse de, sezon başından beri yaşadığı gol pozisyonu üretme sıkıntısını bu maçta yine çekti. Rakip ise özelikle Krasiç'le çok etkili oldu ve 39. dakikada bu oyuncunun ayağından bulduğu golle ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda ise Beşiktaş daha istekli ve baskılı bir futbol sergiledi ancak bu durum siyah-beyazlılara sadece 1 gol getirdi. 85. dakikada Bobo'nun attığı golle skor 1-1'e geldi ancak uzatmalarda CSKA Moskova'nın attığı gol Rus ekibine 2-1'lik galibiyeti getirdi.

Bu sonuçların ardından Beşiktaş 4 puanla gruptan sonuncu oldu ve Avrupa'ya veda etti. CSKA Moskova ise ManU'nun Wolfsburg deplasmanından aldığı 3-1'lik galibiyetiyle birlikte Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etme hakkı elde etti.

BEŞİKTAŞ: 1 - CSKA MOSKOVA: 2

STAT: İnönü
SAAT: 21.45
HAKEMLER: Martin Hannson, Henrik Andren, Stefan Wittberg, Martin Ingvarsson (İsveç)

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ernst, Fink (Dk. 76 Uğur), Ekrem Dağ (Dk. 67 Nihat), Tello, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

CSKA MOSKOVA: Akinfeev, Odiah, Semberas, Beretzutski, Schennikov, Krasic, Aldonin, Rahimic, Mamaev, Necid, Dzagoev
TEKNİK DİREKTÖR: Leonid Slutskiy

GOLLER Dk. 39 Krasiç, 90+4 Aldonin Dk. 85 Bobo
SARI KARTLAR: Odiah, Mamaev, Fink

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm