Manchester United-CSKA Moskova: 3-3 (Video-Maç Özeti)

ManU son nefeste kurtuldu... Beşiktaş'ın yıkıldığı gecede grubun diğer maçından sürpriz çıktı! CSKA, ManU'ya karşı Old Trafford'tan puan aldı, 3 puanı kaçırdı!

MANCHESTER UNITED [3 - 3] CSKA MOSKOVA

25' [0 - 1] A. Dzagoev
29' [1 - 1] M. Owen
31' [1 - 2] M. Krasic
47' [1 - 3] V. Berezutski
84' [2 - 3] P. Scholes
90+2 [3 - 3] L.A. Valencia

Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. haftasında, temsilcimiz Beşiktaş'ın rakipleri Manchester United ile CSKA Moskova, Old Trafford Stadı’nda karşı karşıya geldiler.

Grupta daha önce Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0, evinde Wolfsburg'u 2-1'le geçen 9 puanlı lider Manchester United, Almanya'da Wolfsburg'a 3-1 yenilen, evinde Beşiktaş'ı 2-1'le geçen 3 puanla 3. sıradaki CSKA'yı, geçtiğimiz hafta Rusya’da 1-0 yenmeyi başarmıştı. Rövanş maçı ise istediği gibi gitmedi.

Ligde hafta sonunda oynadığı Blackburn Rovers maçını 2-0 kazanan Manchester United, iç sahada Terek’i 1-0’la geçen CSKA Moskova karşısında bu kez farklı bir teknik adama karşı mücadele etti. Teknik direktörlük koltuğunda değişime giden ve İspanyol teknik adam Juande Ramos ile yollarını ayıran CSKA’da ilk maçın aksine bu kez 38 yaşındaki Leonid Slutski, Sir Alex Ferguson’un karşısında 3 puan mücadelesi verdi.

İşte bu teknik adam değişimi yaramış olacak ki, mücadelede bambaşka bir CSKA Moskova takımı vardı. İlk yarıya adeta fırtına gibi başlayan konuk ekip, İngiliz temsilcisinin çok fazla topla oynamasına bile izin vermedi. İlk maçtaki şanssızlıklarını bu kez kıran Ruslar, 25’te perdeyi de açtı, 29’da ManU bu gole yanıt verse de, 2 dakika sonra CSKA'nın ilk yarıyı önde bitirdiğini ilan eden gol de geldi. Bu yarıda özellikle Berezutsky ve Aldonin takımlarının en çok koşan isimleri oldu. İkinci yarıda ise farkı açan Moskova ekibi, grup için çok kritik bir 3 puana imza atmak üzereyken, ilk maçta olduğu gibi son dakikada rakibini güldürdü.

Bu arada son 7 Şampiyonlar Ligi maçından 6'sını kazanan United, son 29 maçında sadece bir kez yenilmişti. Bu süreçteki 18 maçta kalesini gole kapayan ManU, bu serileri CSKA sınavında biraz da olsa yitirmiş oldu. CSKA ise Şampiyonlar Ligi'ndeki son 5 deplasman maçını kaybetmişti.

Öte yandan bu maç öncesinde Avrupa maçlarında 500 gole ulaşan 11. takım olmak için ManU'nun sadece 3 gole daha ihtiyacı vardı. Tam 3 gol bulan Kırmızı Şeytanlar bu amacına da ulaşmış oldu.
MAÇIN GOLLERİ VE ÖZETİ BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm