Beşiktaş-Wolfsburg: 0-3 (Video-Maç Özeti)

Devler Ligi'nde yoluna devam etmek için İnönü'ye çıkan Kara Kartal, Almanya'da 0-0 berabere kaldığı Wolfsburg'a İstanbul'da 3-0 mağlup oldu!..

B Grubu'nda 1 puanla son sırada yer alan Beşiktaş, 4. maçında Wolfsburg'a da mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki tur umudunu ateşe attı.

Müthiş bir taraftar desteğiyle maça başlayan Beşiktaş, ilk yarıda istediği tempoyu bir türlü yakalayamadı. Karşılaşmanın 14. dakikasında Wolfsburg, Misimovic'in yaklaşık 25 metreden attığı nefis golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Beşiktaş'ın baskısı giderek arttı. Siyah beyazlılar, özellikle Bobo ve bu maçta ilk 11'de şans bulan Serdar Özkan'la girdiği pozisyonlardan yararlanamadı.

İkinci yarıya Serdar Özkan-Tello değişikliğiyle başlayan Mustafa Denizli, oyuna ilk hamlesini yaptı. Özellikle 60. dakikadan itibaren Wolfsburg kalesini adeta ablukaya alan Kara Kartal, aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı. 80. dakikada hızlı gelişen Wolfsburg atağında Hakan'ın kalesini boşalttığını gören Gentner, şık bir vuruşla skoru 2-0'a taşıdı. 87. dakikada son sözü Dzeko söyledi: 3-0.

Beşiktaş'ın kalan dakikalardaki gol girişimleri yeterli olmayınca, Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Kartal, Wolfsburg karşısında 4. maçında 3. yenilgisini aldı.

Öte yandan Kara Kartal'ın bu sonuçla Şampiyonlar Ligi2nde devam etme şansı kalmadı. Siyah beyazlılar, kalan maçlarında UEFA Avrupa Ligi için mücadele edecek.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 5. maçında Old Trafford'da Manchester United'a konuk olacak.

BEŞİKTAŞ: 0 - WOLFSBURG: 3

STAT: İnönü
HAKEM: Alberto Mallenco (İspanya)

BEŞİKTAŞ: Hakan Arıkan, İbrahim Kaş, Ferrari, Sivok, İbrahim Üzülmez (Dk. 78 İsmail Köybaşı), Ekrem Dağ, Fink, Uğur İnceman, Tabata (Dk. 68 Nobre), Serdar Özkan (Dk. 46 Tello), Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

WOLFSBURG: Benaglio, Riether, Ricardo Costa, Madlung, Schafer, Hasebe (Dk. 46 Pekarik), Josue, Gentner, Misimovi, Dzeko, Martins (Dk. 68 Dejagah)
TEKNİK DİREKTÖR: Armin Veh

GOLLER: Dk. 14 Misimovic, Dk. 80 Gentner, Dk. 87 Dzeko
SARI KARTLAR: İbrahim Kaş, Tello, Uğur İnceman (Beşiktaş), Misimovic (Wolfsburg)




Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm