Trabzonspor-Antalyaspor: 3-1 (Video-Maç özeti) Trabzon çoştu bir kere

Trabzonspor 6. haftanın açılış karşılaşmasında Antalyaspor'u rahat bir oyunun ardından 3-1 mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta İstanbul BŞB 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden bordo-mavililer bir hafta sonra da Antalyaspor karşısında 3 gollü bir galibiyet elde etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı temposuz bir oyuna sahne olurken; 45+1'de sahneye çıkan Umut Bulut'un takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. İkinci yarıda da önde olmanın avantajını iyi kullanan Trabzonspor Colman ve Jedinak'ın kendi kalesine attığı gollerle farkı bir anda üçe çıkarttı. Antalyaspor ise 79. dakikada Orhan Ak ile bir gol bulmasına karşın, Trabzonspor baştan sona üstün götürdüğü müsabakadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmasını bildi.

Karşılaşmanın 90. dakikasında Antalyasporlu Sergei Egemen'e yaptığı sert hareket sonucunda kırmızı kartla cezalandırıldı.

GABRİÇ GÖZ DOLDURDU
Trabzonspor'un yeni transferi Gabriç oynadığı futbol ve Colman'a yaptığı çok şık bir asistle göz doldururken, Trabzonsporlu taraftarlar tarafından da büyük bir alkış aldı.

TRABZONSPOR: 3 - ANTALYASPOR: 1

STAT: Avni Aker
SAAT: 21.00
HAKEM: Koray Gençerler, Muhittin Gürses, Kemal Yılmaz

TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun (Dk. 46 Ceyhun), Egemen, Giray, Ferhat, Serkan, Colman, Selçuk, Gabric, Gökhan, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos

ANTALYASPOR: Polat, Kerim, Yalçın (Dk. 38 Batak), Orhan Ak, Şenol, Zitouni, Ertuğrul, Korhan (Dk. 65 Sedat), Jedinak, Necati, Veysel (Dk. 70 Sergei)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

GOLLER: Dk. 45 Umut Bulut, Dk. 52 Colman, Dk. 73 Jedinak (k.k) Dk. 79 Orhan
KIRMIZI KART Sergei
SARI KART: Ertuğrul

İşte Trabzonspor Antalyaspor maçının golleri ve özeti

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm