Fenerbahçe-Twente: 1-2 (Video-Maç özeti) Mehmet Topuz'un golü Fener'e yetmedi

UEFA Avrupa Ligi'ne iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Twente karşısında 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Daum'un ikinci planda gördüğünü söylediği Avrupa Ligi'ndeki Twente maçına beklenen temposunun uzağında başlayan Fenerbahçe, ilk yarıda önemli bir fırsat bulamazken, konuk takım da kısa paslarla sarı lacivertli ekibi savurmayı başardı. İkinci yarıda Alex'in kafa vuruşuyla maçtaki en önemli atağını yakalayan Fenerbahçe, Mehmet Topuz'un 71. dakikadaki serbest vuruş golüyle öne geçti.

Temsilcimizin rahatlaması beklenirken, Gökhan Gönül'ün sakatlığı sırasındaki bir anlık konsantrasyon kaybı sonrası Nkufo'nun vuruşunda Volkan topu sektirince 75. dakika sonra denge geldi. 79. dakikada temsilcimiz, ikinci ikramını yaptı. Perez'in kullandığı serbest vuruşta Santos, topu bomboş durumdaki Nkufo'ya indirince İsviçreli de takımını öne geçirdi.

Fenerbahçe, böylece kazanabileceği maçı iki ikram golüyle 2-1 kaybetti ve grup maçlarına mağlubiyetle başladı. Sarı lacivertliler, böylece bu sezonki ilk resmi yenilgisiyle girupta sonuncu sıraya düştü.

FENERBAHÇE: 1 - TWENTE: 2

İşte Fenerbahçe Twente maçının golleri ve karşılaşmanın özeti

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm